nespustenie notebooka

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
kibukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

nespustenie notebooka

Príspevok od používateľa kibukaj »

zdravim
chcem sa spytat ci by ste mi nevedely pomoct : mam notebook acer aspire 3004 windovs XP home edition,a pri pokuse ho zapnut ho sa neurobi nic len zablikaju vsetky diodky na zeleno ( ako pri normalnom starte ) len uz sa nedeje nic ine,ani obrazovku nespusti nic..........vybita bateria nie je :cry: lebo ho mam taktiez na siety ............aj na nabitej baterii a nic... :cry:
tak sesra sa divala na PDF dokumenty,ich citala,z nicoho nic sa vypol,a zase sam zapol, na obrazovku udajne vypisalo chybu ze nieco s hardverom,a ovladacmy,potom restartovala notebook ,naskocel win uvodna obrazovka,a seklo to,potom zase vypla a odvtedy nic to nerobi :cry: vedel by mi niekto pomoct?

ps:prepacte za tu kategoriu ale frcim na takej starej bedni,a nic mi nejde poriadne ani vase forum diky za pochopenie
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Re: nespustenie notebooka

Príspevok od používateľa stanomx »

no trebalo by zistit co presne odislo ak sa tan odfaklil hardware... no skus opytat od sestry viac info o tej chybe...
ale nic moc no pravdepodobne sa to opravit neda a vidim to len na zaruku ak nejaka je :cry:
Používateľov profilový obrázok
kibukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

Re: nespustenie notebooka

Príspevok od používateľa kibukaj »

zdravim tak noteboook ide :cool:

neviem dokedy,ale momentane ide ,nejde 100 % ale ide ,( touch -to dotykove ako myska nejde ) tak dosiel som po napisani tochto prispevku k nemu ,skusil som ho spustit a na 2 sekundy sa aj zacal tocit disk,ale prestal,nasledne par krat som skusal,a opet len bliknutie diodiek...... ,tak som vybral bateriu,polozel na stol a ,,technicky ,, prastel som rukou doneho od nervou ,a napodiv po naslednom skuseni zacal ist ( :hysterical: ) nacital sa windovs a po asi 2-3 minut sa sam vypol a opet zapol a kde naskocela chyba ze
chyba nejaky subor a system windovs treba preinstalovat,
som vypol noteboook,a opet zapol ,nabehol windovs ,len asi po 10 min prestala ist klavesnica nereagovala ,tak som restartoval,a asi uz 2 hodiny ide v pohode,ta k neviem kde moze byt chyba,,,,,,,,,, :smutny:

Návrat na "Hardware všeobecne"