Vymena VGA
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Re: Vymena VGA
nie neda sa, je len par bookov kde sa to da, ale tvoj to nieje.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
co by nie, niekde neviem kde som cital ze sa teoreticky da vymenit, ale prakticky to bude uz trosku horsie, kôli napr. teplotam, nekompatibilitou a take veci, ale nemozne to nie je! Dokonca som videl aj samostatne na predaj 8600M GT asi alebo nieco v tej urovni...
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
SapiQ si totalne vedla ta grafika v tomto booku sa vymenit neda
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
potrebujes speci port nato, tie navzajom niesu kompaktibilne, je tusim uz 5 roznych noriem a este aj to chladenie ku tomu. je to len vidina mozno nie prilis vzdialenej buducnosti.
ale v booku co ma zakladatel temy nic take nieje.
ale v booku co ma zakladatel temy nic take nieje.
Watching you ...
No ja nehovorim ze na tom pyte sa da ani som nepozeral co to je zac, ale ze sa da na notebookoch menit....Jeremi napísal:SapiQ si totalne vedla ta grafika v tomto booku sa vymenit neda
- pepek17
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Feb, 2009, 19:41
Nieje nahodov na notebooku vstavana VGA na MB???Da sa len pripojit externe...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, ale toto nie je teoria o tom, ze sa cez MXM port daju menit grafiky, ale o tom ci sa v danom notebooku da menit grafika. Citujem :SapiQ napísal:No ja nehovorim ze na tom pyte sa da ani som nepozeral co to je zac, ale ze sa da na notebookoch menit....
Konkretne v notebooku Toshiba A300...
Vymena VGA
Caute... nechcel som zakladat novu temu ohladom grafiky tak to pisem sem....
chcel by som sa vas opytat, ze ci by ste vedeli grafiku z notasu
http://www.toshibapc.sk/default.ashx?Mo ... tiId=73086
porovnat s niektorou od NVIDIE alebo od ATI.... aby som sa vedel trosku zorientovat - pretoze v tych integrovaných sa velmi neorientujem. Aspon priblizne...
Ide o notas znacky HP
a grafika tam je integrovaná : Grafická karta Intel ďalšej generácie; Až do 384 MB zdieľanej grafickej pamäte
mala by zvladat aj hry.... ale NB bude vyuzivany viac na pracu... aby zvladala aj filmy, obcas aj zahram nejaku hru(malokedy)
väcinou praca a filmy.
neviem ci je ok alebo nie... ja sa snazim hladat NB s grafikou od ATI alee tento sa mi zda OK akurat ta grafika ma trosku stve.
Co vy nato.... ?
chcel by som sa vas opytat, ze ci by ste vedeli grafiku z notasu
http://www.toshibapc.sk/default.ashx?Mo ... tiId=73086
porovnat s niektorou od NVIDIE alebo od ATI.... aby som sa vedel trosku zorientovat - pretoze v tych integrovaných sa velmi neorientujem. Aspon priblizne...
Ide o notas znacky HP
a grafika tam je integrovaná : Grafická karta Intel ďalšej generácie; Až do 384 MB zdieľanej grafickej pamäte
mala by zvladat aj hry.... ale NB bude vyuzivany viac na pracu... aby zvladala aj filmy, obcas aj zahram nejaku hru(malokedy)
väcinou praca a filmy.
neviem ci je ok alebo nie... ja sa snazim hladat NB s grafikou od ATI alee tento sa mi zda OK akurat ta grafika ma trosku stve.
Co vy nato.... ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 82941.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Intel® GMA 4500MHD
Na CS:S to nestaci.
Intel® GMA 4500MHD
Na CS:S to nestaci.
Ak je tam fakt ta GMA4500MHD tak na tom si hry nezahras, ked hry tak minimalne HD3470, na tom mi ide CSS na cca 60FPS je to hratelne a dokonca tam ide aj GIRD a GTA IV
potvrdzujem predosli post ale to gta 4 .... xD to asi tak 25 fps pri troche stastia s min detailami a rozlisenim
PC
Spoiler: ukázať
Noa ? ale ide, tak cca na 17 fps haha
ja mam a300-214 mam tu ati 3650 HD a som maximalne spokojny naco by si to menil? ani ta 3470 neni zla. mne tu fici assassins creed na plnej grafike bez lagovania a sekania
Notebook: TOSHIBA A300D-214 PSAHCE AMD Turion X2 Ultra 2,2GHz, ATI Radeon 3650HD 512MB + Hypermemory,320GB Hitachi SATA HDD, 4 GB RAM, Win7 Ultimate 64 bit.
PC: AMD Athlon XP 2500+, MSI/VIA VT 8237 KT600, GeForce FX 5700 GIGABYTE 128MB AGP, 512 MB 333 MHz RAM, 120GB SAMSUNG 5400 ot/m HDD PATA (SAMSUNG 250 GB 7200 ot/m SATA), Win XP PRO. SP3
PC: AMD Athlon XP 2500+, MSI/VIA VT 8237 KT600, GeForce FX 5700 GIGABYTE 128MB AGP, 512 MB 333 MHz RAM, 120GB SAMSUNG 5400 ot/m HDD PATA (SAMSUNG 250 GB 7200 ot/m SATA), Win XP PRO. SP3