Vadna doska?
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Re: Vadna doska?
btw. prepáčte za OT, ale kde môže byť chyba ked mi idú ramky len v prvom a druhom slote? ked dam do tretieho a štvrteho už sa to nenaštartuje. Doska DFI DK LanParty P35 T2RS, doteraz mi to išlo normálne.
djk@k@du ! oNLy All
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
skusit updatovat BIOS ak nepomoze mas nekompatibilne pamate s tvojou doskou, napr. mne na asuse v prvych dvoch slotoch(modrych) spravne detekovali 4069 MB RAM ked som zasunul do bielych tak len polovicu kapacity (pamate Corsair) ked som vymenil za terajsie Patriot, tak idu vsade aj kapacita je spravne detekovana
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Tiez mozem odporucit upgrade bios, tiez mi robila doska toto iste, po flashi BIOSU isli konecne ramky v kazdom slote a aj v dualy, co predtym neprichadzalo do uvahy, jediny rozdiel oproti tvojej situacii bol v tom, ze ak som ja dal do roznych slotov nastartovala, ale vzdy brala iba jednu (aj ked neboli v duale).djkakadu napísal:btw. prepáčte za OT, ale kde môže byť chyba ked mi idú ramky len v prvom a druhom slote? ked dam do tretieho a štvrteho už sa to nenaštartuje. Doska DFI DK LanParty P35 T2RS, doteraz mi to išlo normálne.
Spoiler: ukázať