Nokia 6100
Nokia 6100
Mam tento spominany phone a aj ked ma IRDA, tak cezen mozem posielat akurat vizitky, co mi je dost na , ale vraj je to len softwarove blokovanie. Neviete niekto, kde sa da stiahnut modifikovany firmware, ktory by mal to blokovanie odstranene?
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
je to tak.cez tieto starsie nokie nic okrem vizitiek cez infra neposles.posielat mozes az od Nokia 3200 a vyssiecrux2005 napísal: a nechce sa mi verit,ze nevies cez IRDA poslat napr.: foto... :roll:
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
nokia 6100
no som stastne - nestastny majitel tohoto telefonu.
ja osobne som nemal stastie ani na jeho kvalitu uz bol 3x v servise zakazdym na nieco ine ale bola to chyba servismenov.
ale k veci co sa tyka toho infra je to tak, a co je horsie nokia tento telefon pre mna s nepochopitelnych dovodov zablokovala. dokonca
mam aj problem ho pripojit na nokia pc suite cez original kabel.ktory je celkom mastny.
cakam uz na koniec akcie a tento raz asi siahnem po starsom ericsone k700i kamos ho ma a na nete nasiel tolko software-u na nho ze az. vie si 700mb film skomprimovat na 12-20MB, pricom je kvalita pomerovo zachovana..to hovori za vsetko.
ja osobne som nemal stastie ani na jeho kvalitu uz bol 3x v servise zakazdym na nieco ine ale bola to chyba servismenov.
ale k veci co sa tyka toho infra je to tak, a co je horsie nokia tento telefon pre mna s nepochopitelnych dovodov zablokovala. dokonca
mam aj problem ho pripojit na nokia pc suite cez original kabel.ktory je celkom mastny.
cakam uz na koniec akcie a tento raz asi siahnem po starsom ericsone k700i kamos ho ma a na nete nasiel tolko software-u na nho ze az. vie si 700mb film skomprimovat na 12-20MB, pricom je kvalita pomerovo zachovana..to hovori za vsetko.
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.