Dlhodobo pretaktovane CPU - zvysovanie napajania?
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Re: Dlhodobo pretaktovane CPU - zvysovanie napajania?
chcel by som iba Johny-mu že v polovodičovej výrobe sa ako vodič vo väčšine prípadov naprašuje (FVD) hliník, meď a nie železo...
Spoiler: ukázať
Dakujem za rady, trosku som sa tomu venoval a nastavil podla paleeho navodu, uz nepiska nic. Uplne OT sry.
thx, opravim to na "kov"Lkuzman napísal:chcel by som iba Johny-mu že v polovodičovej výrobe sa ako vodič vo väčšine prípadov naprašuje (FVD) hliník, meď a nie železo...

- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
kiwiho posty som nekukal - to len čo som si zapamätal z bývalej práce v Piešťanoch.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
vytiahnem starú tému ..
tento efekt sa zrejme prejavil aj u mňa, doteraz som mal C2D E8400 OC 3,8 GHz @ 1,13 V (idle 2,53 GHz @ 1,18 V) .. MB Asus P5K, napätie auto
.. rok to šlo v pohode, pár dní dozadu mi začal občas mrznúť systém, okrem iného som nechal prebehnúť IntelBurnTest (resp. LinPack), ktoré boli dovtedy bez akýchkoľvek problémov a čože sa nestalo - chyby
napätie som nechal na auto, znížil fsb zo 423 na 416, teraz fičím na 3,75 GHz (resp. idle 2,5GHz) a testy prebehli bez akýchkoľvek problémov
tento efekt sa zrejme prejavil aj u mňa, doteraz som mal C2D E8400 OC 3,8 GHz @ 1,13 V (idle 2,53 GHz @ 1,18 V) .. MB Asus P5K, napätie auto
.. rok to šlo v pohode, pár dní dozadu mi začal občas mrznúť systém, okrem iného som nechal prebehnúť IntelBurnTest (resp. LinPack), ktoré boli dovtedy bez akýchkoľvek problémov a čože sa nestalo - chyby
napätie som nechal na auto, znížil fsb zo 423 na 416, teraz fičím na 3,75 GHz (resp. idle 2,5GHz) a testy prebehli bez akýchkoľvek problémov