REPRO-pomoc
Re: REPRO-pomoc
dik no a to si ešte preštudujem...
ak chceš pozri video http://videoalbumy.azet.sk/bedne/MBj0Zn ... 4bf241c479" onclick="window.open(this.href);return false;
ak chceš pozri video http://videoalbumy.azet.sk/bedne/MBj0Zn ... 4bf241c479" onclick="window.open(this.href);return false;
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.
no v tomto pripade by som si s parametrov bassreflexu hlavu nerobil kedze pravdepodobne rozmery bedni tiez niesu spravnexvalky napísal:s tou dierou to je tak, ze len samotna nema ziaden vyznam. vytvara skor akusticky skrat (to co pri bedni nieje ziaduce). a natrubok musi byt samozrejme prepocitany presne podla parametrov reproduktorov a bendne. nie hoc aky...

čo tím myslíš správne ?!
ako podla reproduktorov su neni rozmery bedne správne ?!..takže jaký bassreflexovy natrubok ?! to je jedno ?

. . . V príprave . . .
no a ratal si nejak objem bedne pre tie repraky? ja mam dojem ze si to strelil od oka ..
mozes mat vedla seba velkostou rovnake reproduktory ale z inymi parametrami a velkos ozvucnice je uz uplne ina .. od toho sa potom odvija aj ci je ozvucnica z bassreflexom ci nieje aky je priemerom velky aky je dlhy..atd to je kopec aspektov a treba dost skusenosti na stavbu vlastnych repro 

hm to maš pravdu od oka som to strelil
ale šak pozri hrá to hrá, som neskuseni začiatočník stačí mi ako to hrá pozrel si video ?!..hm tak to mi zatial stačí, niesom nejaký DJ alebo tak ja si len rád vypočujem hudbu "troška" hlasnejšie... 

. . . V príprave . . .
no sak pohode .. len ak nemas z cim porovnavat tak ti vselico bude hrat dobre
... inak co sa tyka stylu tej hudby tak toto ozaj nemusim...... ma mierne vyklana zo stolicky ket nieco take pocujem ... mno kazdemu podla svojho gusta..

FEAR napísal:no sak pohode .. len ak nemas z cim porovnavat tak ti vselico bude hrat dobre... inak co sa tyka stylu tej hudby tak toto ozaj nemusim...... ma mierne vyklana zo stolicky ket nieco take pocujem ... mno kazdemu podla svojho gusta..

To máš pravdu keby som tu mal take Z-5500 ? bolo by to lepšie ?

. . . V príprave . . .
to radsej ani neskusaj ..MaRtQoO napísal:To máš pravdu keby som tu mal take Z-5500 ? bolo by to lepšie ?

svojho casu som fical na geniuskach 5000 a bol som vysmiaty jak leco .. potom som siel ku kolegovy domov a nevinne pustil Z-5500 ..no a o 2 dni uz som tukal do kosika.... pred tyzdnom kupil yamo a receiver ..uz knemu nejdem ... lebo sa to tu zvrhava na sport v tej nasej robote kto koho z cim tromfne ... choroba s povolania ..
fúha jasné nepríjemný pocit, niekto ma niečo lepšie..musím mať aj ja ! hej poznám to...tu u nás na dedinke to tak je !!! vieš ja mám motorku keby si povedal barz komu tak by mi ju šlohol..hhFEAR napísal:to radsej ani neskusaj ..MaRtQoO napísal:To máš pravdu keby som tu mal take Z-5500 ? bolo by to lepšie ?..ja osobne nerad skusam alebosi poziciavam nieco co je lepsie ako mam lebo potom sa zobudza ta vec vomne co neznasam ... a uz ma to stalo dost ..kto tymto netrpi tak mu zavidim
svojho casu som fical na geniuskach 5000 a bol som vysmiaty jak leco .. potom som siel ku kolegovy domov a nevinne pustil Z-5500 ..no a o 2 dni uz som tukal do kosika.... pred tyzdnom kupil yamo a receiver ..uz knemu nejdem ... lebo sa to tu zvrhava na sport v tej nasej robote kto koho z cim tromfne ... choroba s povolania ..

btw: takže nebudem si nič požičiavať, proste hrá to ako to hrá a to mi stačí možno tak o rok, dva kúpim už niečo lepšie...ďakujem za rady, prosím ešťe nie LOCK, budem dávať foto a rád by som to šupol ešťe do tohto theardu..
..Ďakujem

. . . V príprave . . .
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Nejde o to ci mas nieco lepsie.Ale ked raz pocujes hrat daco lepsie,tak prestanes byt spokojny s tym co mas 

5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ja som si nad tým namakal počul som už aj lepšie neičo hrať ! ale nezavidím 

. . . V príprave . . .
nj ako vravis andrejsvk ... ako kym to vidim a pocujem o tom tak mi to nevadi ale akonahle to mam doma alebo som stym v priamom kontakte tak som v prdeli ...
preto dopredu vazim kroky .. presne ako teraz neuvazeny krok spravil kolega a doslo na moje slova ,,odisiel mu 22" monas dali sme ho reklamovat .. mali sme na predajni 24" .. mu vravim neber ho ber daku 22" co tu mame zatial "kym sa mu nevrati ten jeho z rek " ... ne zobral si tu 24" ..vravim mu tak to si si pos... budes banovat... a tak aj je uz stuka ze ..no ta je to veksie kua treba dako tamten zrusit...
no nepremysleny krok ...

ehm... čo si si sľuboval od toho že dáš tie repro do bassreflexu?
Inak tie bedne sú strašné... jeden výškač + jeden dvojpásmový koaxiál + jeden ovál s urvatým výškačom...blää
Inak tie bedne sú strašné... jeden výškač + jeden dvojpásmový koaxiál + jeden ovál s urvatým výškačom...blää
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
spravil by si lepsie, kebyze si student s rozpoctom 500sk az 1000sk/mesiac?
teraz je to hnus, ale ked chalan zacne robit, mozno spravi lepsie.
teraz je to hnus, ale ked chalan zacne robit, mozno spravi lepsie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
áno spravil, dal by som do bedničiek len tie koaxiály 
Nie vždy platí že kvantita = kvalita

Nie vždy platí že kvantita = kvalita
Spoiler: ukázať