Mám dosku v popise.Je na nej nVidia chipset,ati grafika a Intel procesor.Chcem sa spýtať či by nebolo lepšie keby tam bola nVidia?
Alebo novú dosku s intel chipsetom,ati karta a AMD procesor.Nepracovalo by to rýchlejšie?
Mix na mojej doske
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Mix na mojej doske
je to jedno akej značky máš čo... jedine konkrétne komponenty sa dajú porovnávať - napr. tá hd3870 by sa zatiaľ neoplatila meniť, počkaj na niečo 40nm...
Mix na mojej doske
To mi je jasné ale či by to nešlo rýchlejšie keby to bolo jednej značky.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nebud naivka, neslo. to vobec nezavisi od znacky.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
niekedy sa neoplati mat vsetko od jedneho.
nema sa to potom rado.
btw ja mam procak AMD a wifinu od intel.
ale zacinam aj o tom procaku pochybovat, totalcmd mi pise ze mam Pentium Model 72 Stepping 2
nema sa to potom rado.
btw ja mam procak AMD a wifinu od intel.
ale zacinam aj o tom procaku pochybovat, totalcmd mi pise ze mam Pentium Model 72 Stepping 2
vsetko mi je jedno
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
patko, to čo ti píše tcmd ti môže byť jedno pokiaľ doska a win vie, s čím/na čom pracuje
k téme: nie, nevidím dôvod prečo by to malo byť "kompatibilnejšie resp. rýchlejšie"
k téme: nie, nevidím dôvod prečo by to malo byť "kompatibilnejšie resp. rýchlejšie"
Mix na mojej doske
OK dik.