Crash bendicoot
Crash bendicoot
Mam crasha a nemozem ho spustit
skusal som uz niekolko emulatorov neviem ci nieco robim zle alebo co prosim poradte mi nejako ak mate nejaky odskusany emulator a ako ho nasatvit diky.

- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Crash bendicoot
a aky mas windows?
mne zlhtol emulator PS1 CDcko len na starom win98 (alebo to bol win 95
)
(RAYMAN
)
tu mas jeden emulator
http://rapidshare.com/files/202277709/pSX.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
dufam ze to nie je ten taky isty aky uz mas
mne zlhtol emulator PS1 CDcko len na starom win98 (alebo to bol win 95

(RAYMAN

tu mas jeden emulator
http://rapidshare.com/files/202277709/pSX.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
dufam ze to nie je ten taky isty aky uz mas
Naposledy upravil/-a Memnon v Ne 01. Mar, 2009, 15:04, upravené celkom 1 krát.
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
skusal som to v XP aj vo viste ked sa ten emulator spusta tam hodi nejaku hlasko o BIOSE
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak si si aj urcite precital suvisiace dokumenty. Na to, aby si mohol "oficialne" hrat hry z PlayStation hry musis vlastnit originalnu konzolu, a z nej vytiahnut jej BIOS. Iste, existuju aj ine sposoby ziskania tohto suboru, ale o tych sa tu dufam nebudeme bavit, lebo to budem musiet uzavriet.
Mimochodom, je ten Crash Bandicoot originalka ?
Mimochodom, je ten Crash Bandicoot originalka ?
jj mam to originalku mam kopu hier na psx1 všetko originlky lenze to dsluzilo a celby som nejako nakopnut na kompe a nejde mi to jskosik 

-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, co ti na to povedat. Google je tvoj priatel, detailnejsi popis by uz bol warez.