Zdravim vsetkych.
Mam dlhsiu dobu dost velky problem.
mal som MB: ASUS Crosshair a 2 jadrovy cpu kupil som 4 jadrac a zacal mi sekat zvuk vo windowse XP ale vo Viste bez problemov
kupil som novu dosku ASUS M3N-HT Deluxe/HDMI a tam mam presne ten isty problem. Zohnal som si 3 jadrovy cpu a s tym to robi tiez (samozrejme viem ze je to nativne 4 jadrac s 1 vypnutym).
Viete niekto poradit resp. ma niekto ten isty problem.
PS: vyskusal som uz hadam vsetko no nepodarilo sa mi to rozchodit. Nova instalacia bez ovladacov s ovladacmi zmena biosu ... neviem ci je problem v jadre alebo vo "vymakanych" nvidia chipoch na doske ale dost ma to serie
AMD 3 a 4 jadrove CPU - sekanie zvuku v XP
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: AMD 3 a 4 jadrove CPU - sekanie zvuku v XP
ja som vydel sekanie zvuku vdaka HDD... takze skus najst tam nieco
no pokial by sa to tocilo okolo HDD tak tam je asi jedina moznost ...snad ze je v PIO mode ale na popisovany problem mi to moc nesedi nesekal by len zvuk ale rychlost celeho systemu by bola rapidne nizsia ...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no kedze si to skusal s dvoma doskami a dvoma procesormi, tak by som to zhodil na ovladace, kedze este aj vo viste to ide bez problemov a v xp seka. Keby to bolo procesorom, by to podla mna robilo nezavisle na OS.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Ja vidim problem v jadre xp-cka alebo v ovladacoch pre procesor a najnovise co su pren tak su z roku 2007 tak ako ze dakujem mrkvosoftu aj AMD.
Ak nahodou ma niekto dosku ktora podporuje SLI a ma doma 3 alebo 4 jadrovy procak tak vas prosim skuste ci nemate podobny problem v XP
Ak nahodou ma niekto dosku ktora podporuje SLI a ma doma 3 alebo 4 jadrovy procak tak vas prosim skuste ci nemate podobny problem v XP
mam dosku co podporuje sli mam aj xp aj win 7 a nemal som stymto nikdy problem ... myslim ze ludi stakou kombinaciou je fura...