MichiGen napísal:Ovladanie je dobre, ale strelba je o nicom, suboje su tiez skor iba o stasti alebo o tom proste rychlo pribehnut a zmasakrovat kopanim a boxovanim policajta skor nez nieco stihne spravit...
Veď to všetko je podľa mňa na tom super.. Teda nemyslím, že streľba je oničom, ale práve to, že je to aj dosť o šťastí. Už si niekedy strieľal so samopalu alebo pištole?? Ja som mal tú možnosť na vojne... Neni to o chvále, ale bol som vždy jeden z najlepších a to nie je vôbec ľahké. Strieľať po ležiačky je trochu problém, v stoji o dosť väčší problém a nehovoriac za chôde alebo v pokluse.. Teda strieľať nie je problém, len niečo trafiť..

Tá spätná väzba robí svoje. Takže mne sa to v tejto hre páči, že to nie je len o tom, že zamierim a mám pevnú ruku ako robot a na milimeter presne trafín kde mierim. Konečne niečo nové o čosi realistickejšie. A tie súboje sú podľa mňa vyriešené tiež perfektne. By ma zaujímalo ako ináč by si to vyriešil ty keby si mal tú možnosť, pretože je to je jednoduché na ovládanie a nie je to až tak o šťastí ako vravíš ty, ale o postrehu. Hlavne to "vytrhnutie" zbrane.. Samozrejme "spomaľovač" o dosť pomôže.
Na mňa táto hra celkovo spravila dosť dobrý dojem. Ešte nie som asi celkom na konci ale aj dej je celkom zaujívamý. Taký "normálny". Nič extra, ale "napínavý".. Človek čaká čo sa z toho "vykľuje".. Ako v každom filme. A takisto to nieje iba o behaní. Sem-tam sa človek "zasekne" a chvíľku trvá kým nájde cestu ďalej. Troch "obzerania sa", rozmýšľania a vždy sa to dá. Cesta existuje
Na začiatku som sa pár krát niekde zasekol na chvíľku, kde bolo treba prebehnúť aj po stene, lebo som na to akosi zabúdal, že aj to sa dá..

A pár ďalších zásekov bolo, ale vždy sa "vyriešili"..
Takže ja túto hru vrele odporúčam, ale samozrejme ako sa vraví, sto ľudí, sto chutí.. Ak je demo, treba najprv skúsiť!