Doškriabaný display na mp3

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Doškriabaný display na mp3

Príspevok od používateľa Reinok »

Ahojte,

no mám takú otázku na môj problém mám na displayi na mp3 takú ,,vyškriabanú" guču v strede displaya, ja som háklivý na takéto veci, keď som to uvidel tak ma skoro porantalo, ten display je úplne v prdeli. Na druhú stranu niesú tu hlboké ryhy len to je ako keby časom opotrebované poškriabanie, len to ma serie že to je len v strede.

Otázka existuje niečo čo dokáže aspoň trošku skryť zakryť tie škrabance, nejaký sprej na škrabance? Len aby to nerozleptalo display.

Viem že také niečo je ale nemám pojatia čo a kde to zohnať.

Vďaka moc za každú pomoc. Mp3 je moje druhé ja a strašne ma to serie...

Mp3 je SanDisk Sansa Fuze 8gb...keď bude treba hodím sem aj foto...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
xvalky
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 06. Máj, 2007, 08:00

Re: Doškriabaný display na mp3

Príspevok od používateľa xvalky »

daj si v googli vyhladat frazu:
displex site:.sk
a medzi odkazmi skus hladat shop blizko teba. je to lestiaca pasta na display. nanensies trochu na frote handricku a jedes. musis ale po celej ploche rovnomerne, teda najskor ho rozobrat a dat dole krytky (ak je zapusteny)
Spoiler: ukázať
desktop: MB: Gigabyte 965P-DS3, CPU: Core 2 Duo E6600@3.06GHz, RAM: 4x1GB Kingston HyperX 800 CL4, VGA: Sparkle Calibre 8800GTS 640MB + AC Accelero Xtreme 8800, HDD: Samsung SP 320GB F1, 2x Samsung SP 1TB F1, PSU: Seasonic M12 500W, LCD: Samsung 226BW 22" Wide, SH-S223Q LS, Esi Juli@, Logitech G5, Logitech G11, QcK mini steelpad, Antec P182, 2x Noctua NF-S12-800, Noctua NH-U12F, 3x Silentmaxx HD-Silencer rev.2
netebook: Asus Eee PC 1000H
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Ono ten display to je celý povrch mp3ky taký, to nieje zvlásť len display, ale celá mp3 je takým lesklým povrchom prikrytá...nebude to vadiť keď s tým natriem len časť displaya...tu na fóre mám recenziu tak sú tam aj fotky mp3ky...
xvalky
Používateľ
Používateľ

ak je cely povrch v jednom kuse, tak mozes oblepit okolie displaya s papierovovu paskou aby ti ostalo iba okienka na display. lepsie je ho prelestit cely, lebo budes vidiet flak kde si lestil. daj nejake foto...
desktop: MB: Gigabyte 965P-DS3, CPU: Core 2 Duo E6600@3.06GHz, RAM: 4x1GB Kingston HyperX 800 CL4, VGA: Sparkle Calibre 8800GTS 640MB + AC Accelero Xtreme 8800, HDD: Samsung SP 320GB F1, 2x Samsung SP 1TB F1, PSU: Seasonic M12 500W, LCD: Samsung 226BW 22" Wide, SH-S223Q LS, Esi Juli@, Logitech G5, Logitech G11, QcK mini steelpad, Antec P182, 2x Noctua NF-S12-800, Noctua NH-U12F, 3x Silentmaxx HD-Silencer rev.2
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Tu je foto vo veľkom rozlišku aby to bolo vidno, dúfam že je...babo raď!

Obrázok
xvalky
Používateľ
Používateľ

netusim ako hlboko by mohli byt tie popisy, aby si nezbrusil aj ich. asi len ako som pisal, papierovu (krepovu) pasku, oblepit dookola a brusit... popripade cely. v najhorsom pripade poobzerat sa po ebay-i, ci nahodou nenajdes novy kryt.. jedine takto
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

to boli kluce? mal som podobnu sansu :D uprimnu sustrast
skusil by som odniest do sklarstva alebo nejakeho alernativneho shopu/ dielne kde sa lesti a tak ... mne to spravili v jednej firme kde sa specializuju na plexisklo a sklo... za 2 stovky.... a perfektne ... skoro ako nove
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Vacropoli to vážne? No ja sa pojdem pokukať po sklárstvach...vidíš v akej som situácií, že je to na úprimnú sústrasť...
Ja som to mal v monterkách v prednom vačku na hrudi neviem kde sa to mohlo d*****t...pardon za výraz ale inak to nejde...dávam na ňu pozor viac jak na hocičo iné a takto sa mi to odvďačí...:(

//scenzurovane, gammaray
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

doporucujem na to kit na opravu CD :) uz som si takto a to teraz neprehanam "sice to nebolo az v takom rozsahu ako mas ty "uplne vylestil krit na mobile ci PSP ale tym myslim fakt do orginalu ...len to netreba prehnat lebo sa mi zda ze sa tie sklicka tiez skladaju z nejakych vrstiev .. a u kamarat ktory to muzdgal dlhsie sa zrobil flak sice to bolo hladke ale z boku bolo proste vidiet zeje tam iny odtien

ked tak ti poslem presne z cim som to cistil ...mam to doma tak ked az vecer..
ps. no pozrel som detailnejsie na tu foto co si dal ... no do hladka to asi nebude ..je to riadne dochramane :( .. ja som mal skor take bezne "smuhy" skrabanceky klasicke beznym nosenim ci v nohaviciach alebo bunde.. ale toto je trochu ina kava ..ale za pokus to stoji ..urcite to aspon zmierni
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

No popozerám sa po tom kite na tie CD a keď nie tak aspoň ten displex...ono tá fotka to skresluje, niesú to ,,hlboké rany" len proste taká guča v strede displaya, keby taký bol celý chápem opotrebené ale takto to škaredo vyzerá a kazí obraz...(a pôžitok)
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

Nemám tam EDIT, prečo?

Našiel som toto:

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6412149" onclick="window.open(this.href);return false;

čo ty na to? za pokus to stojí?
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

hmm mozno je to aj to iste aspon sa mi zda no zabalene to bolo inak .. bola ktomu samozrejme jemna handricka .... ma to nejake leptave ucinky na plast tak treba ako pisu v navode pritlakom a uz neviem ci kruzivymi pohybmi ci rovnomernymi to proste pretierat .. samozrejme s tlakom tak ze to nerozpucis :) no za pokus to stoji ..vravim ja som si mobil do nadheri tymto vylestil "pozeram ze asi budem musiet zas :D hadam sa neprelestim na display"

Obrázok
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

No ja to keď tak skúsim na nejakom staršom mobile doma či to neleptá až moc a uvidím...dám vedieť či to pomohlo...ak to pomôže... :cry:
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný

ako nebojsa ze ked to tam nanesies tak uz to bude zrat to sklicko :) ako treba sa stym naopak trochu pohrat aj 5min to tam tlacit a kruzit ci rovnomerne stierat ... neni to za 10s :)
xvalky
Používateľ
Používateľ

kludne to pojde aj s tym. a presne, netreb sa bat a hlavne nebyt nedockavy. pomalicky a rovnomerne po celom povrchu (nezabudat na rohy). davnejsie som sa s jednym lestenim bavil nejaku hodinku. vysledok sa urcite dostavi. treba "zbrusit" taku vrstvu, aky je najhlbsi skrabanec...

Návrat na "Hardware všeobecne"