Spustanie dvd mechaniky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 03. Mar, 2009, 16:50
Spustanie dvd mechaniky
Prosil by som Vás o radu, mám dvd mechaniku LG, ale neviem prečo, ale v poslednej dobe, keď vložím disk, tak mi ho automaticky nenačíta, čaká, kým idem cez môj počítač a rozkliknem dvd mechaniku. Predtým to šlo v pohode. Ako to mám znovu spojazdniť? Vdaka.
Re: Spustanie dvd mechaniky
Tento pocitac-najdi CD Rom a vlastnosti povolit aut. prehr.
-
- Nový používateľ
mám tam zaškrtnuté vždy zobrazovať výzvu a nejde to. Nastavil som aj IDE do PIO modu a nič.
omg do PIO to nedavaj ..je to stary mod vytazujuci CPU tym si len narobis visc skody..."spomalenie systemu sekanie napr.hudby z CD atd."
tak potom skus soft Tweak UI a tam to nastav .. pripadne do riadku spustit napis regedit v editoru registrov hledej kluc HKEY LOCAL MACHINE-SYSTEM-CurrentConbtrolSet-Services-Cdrom a zvol bud 0=vyp nebo 1=zap - Hodnota 1 musí byt u kluca AutoRun
tak potom skus soft Tweak UI a tam to nastav .. pripadne do riadku spustit napis regedit v editoru registrov hledej kluc HKEY LOCAL MACHINE-SYSTEM-CurrentConbtrolSet-Services-Cdrom a zvol bud 0=vyp nebo 1=zap - Hodnota 1 musí byt u kluca AutoRun
-
- Nový používateľ
V akej sústave? desiatkovej, alebo šestnáskovej? Bola tam 1 a nejde to. Nemám nainštalovať nejaký ovládač, alebo niečo také? Cez ten program to nejde tiež, tam som všetko zaškrtol a nič.
Hmmm .. tak chod do spravcu zariadeni a daj odstranit tu mechaniku nech ju po restarte najde nanovo ...
-
- Nový používateľ
Som v správcovi. aký je presný postup? čo mám urobiť?
Naposledy upravil/-a FEAR v Po 09. Mar, 2009, 14:07, upravené celkom 1 krát.
-
- Nový používateľ
obrázok je príliš malý.
-
- Nový používateľ
vdaka. a potom?
no restartuj PC .. dole ti vypise ze sa nasiel novy HW teda mechanika ..snad to pomoze .. neviem ..
-
- Nový používateľ
skusim, dám vedieť. dakujem
-
- Nový používateľ
nepomohlo. ono to aj ako keby začalo načítavať, normálne prebliká, len to jednoducho nespusí. Máš ešte nejakú radu?
no bude dakde daka zrada snad mozno registry mechanic pustit snad tam este moze byt daka hovadinka... alebo ci nejaky trojan ..malawer ci spyware nieco tak eto neblokuje ... nestretol som sa ale stym zeby to mohlo nieco stychto pliag robit ale vylucene to neni ..
-
- Nový používateľ
PC som skenoval všetkými možnými antivirmi, nič nenašli. pred casom som pouzival program advanced system care, asi tam som to nejakým omylom zle nastavil a teraz to už neviem vrátiť. Boli tam položky start up, hrozne veľa a asi som zastavil aj mechaniku. jajajaj.
Naposledy upravil/-a slavo285 v Po 09. Mar, 2009, 14:28, upravené celkom 1 krát.