matias90 napísal:pytam sa znova naco je ten spray ?
na malovanie, striekanie, sprejovanie? co sa asi tak robi so sprejom?
matias90 napísal:bude mi pekne svietit pc ?
Gogi napísal:ja som kupil UV sprej vo forstinger-y a vobec nieje UV reaktivny
= nic mi nesvieti
matias90 napísal:nieje tam riziko poskodenia ?
mno nemal by si moc striekat zohrievajuce sa casti, a konektori pochopitelne
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT@,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Musim tu nieco pridat lebo toto je fakt sranda sledujem toto forum dost intenzivne kazdy den a vcera citam v nakupnej poradni Martoq otvoril temu spred 3/4 roka Faugustin nato ze ci je na praskoch ja som sa tak smial ..... no sranda fakt co ten chlapec robi a teraz toto
PC (Fun, Work, Learning): ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, AMD Ryzen 5 7600, Kingston FURY 16GB KIT DDR5 6000MHz CL40 Beast Black, Gigabyte RTX3060Ti Eagle, WD Black SN770 NVMe 1 TB, ADATA XPG CORE REACTOR II 850 W, Fractal Design Pop XL Silent Black Solid, DeepCool AK620 Zero Dark Laptop (Work): Apple Macbook Pro 14, M1 Pro, RAM 32GB, SSD 512GB ///Audio///
ked uz tak tha asi "v prvaku ste nemali citanie?" ...
neries to uz len ked prispievas k nejakej teme kukni datum a porozmyslaj nadtym co napises. Lepsie nenapisat nic ako napisat nejaku sprostost, moja politika
Chcem ti len dobre ber to ako radu nic v zlom myslim to vazne.
PC (Fun, Work, Learning): ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, AMD Ryzen 5 7600, Kingston FURY 16GB KIT DDR5 6000MHz CL40 Beast Black, Gigabyte RTX3060Ti Eagle, WD Black SN770 NVMe 1 TB, ADATA XPG CORE REACTOR II 850 W, Fractal Design Pop XL Silent Black Solid, DeepCool AK620 Zero Dark Laptop (Work): Apple Macbook Pro 14, M1 Pro, RAM 32GB, SSD 512GB ///Audio///