Problem s trhanim aj s najnenarocnejsimi hrami

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
prepelica
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00

Problem s trhanim aj s najnenarocnejsimi hrami

Príspevok od používateľa prepelica »

zacnem strucne zostavou

phenom 9550
ga ma74gm-s2
2x2gb DDR2-800
HD4870 512mb
500W BSII

v com by mohol byt problem?? nech mam aj 200 fps stale vidim trhanie ... a zda sa mi ze cim viac mam FPS tym viac to trha....napriklad ked zapnem cakanie na vertikalnu synchronizaciu kde mi prepadne fps aj na 20fps tak sa to uz sice nejavy ze by to tak trhalo ale zas 20fps nepovazujem za hratelne cize v podtate je to horsie...vyriesila by problem napriklad nova doska??? kto ma s tym nejaku skusenost...ak nik tak zacnem experimentovat ja :)
Naposledy upravil/-a prepelica v Št 19. Mar, 2009, 11:33, upravené celkom 1 krát.
j0hny
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 31. Okt, 2007, 08:00

Re: Problem s trhanim aj s najnenarocnejsimi hrami

Príspevok od používateľa j0hny »

Mne robi podobnu vec, akurat miesto seknutia mam viditelne ako sa prekresluje 1 polovica vertikalu lcd rychlejsie ako 2. :D Velmi zaujimave, podozrievam LCD, ale nemam to ako vyskusat.... Mam samsung, tesco verziu :D
Ale len tak z luftu: skus ist na nastavenia ovladaca karty, a drbni tam manualne vsetko na max. performance.
Broolly
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 26. Sep, 2008, 07:40

Príspevok od používateľa Broolly »

Johny noze skus zapnut v-sync v hrach ze čo to spravy :)) Mne to robi tiez zapnem v-sync všetko je ako ma :))
Spoiler: ukázať
CPU: Intel 3570K 4.6 GHz, Watercooling: EK Supreme HF Actal + 4x 120 mm Noisblocker Multiframe S1 on XSPC RX480 + Laing Ultra + EK Top V2 + EK RES 250 Rev2, Silentstar Quad MB: Gigabyte z77x UD5 TH, RAM: Team DDR3 8GB (2x4GB) 2133MHz Xtreem Vulcan CL11, HDD: OCZ Vertex 3 max iops 240gb, 2x Samsung F4 320GB Raid0, Seagate Baracuda Green 2 TB, Seagate Pipeline 2TB DVD RW: Sony AD-7260S, Lite-On iHAS124 GPU: Asus Geforce 8800 GTS 512 DDR3 + EK 8800 GT SLI Ready, PSU: Seasonic Platinum Series Fanless 520 W, Monitor: 27"LCD Samsung P2770HD, CASE: Lian-Li PC-V 2110 Black Regulátor: Scythe Kaze Master, KEYBOARD: Microsoft X6, MOUSE: Logitech G700, GAMEPAD: Microsoft X360, SPEAKERS: Logitech Z906, Headphones: Superlux HD668B + AKG Velur,
j0hny
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 31. Okt, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa j0hny »

Teraz to seka v horizontale :hysterical: ale nieje to vemi viditelne, mam strasne rychle zmysly, crt monitor mi vadi aj pri 70Hz, pocujem hucat lampy vonku cez plastove okna, citim cigaretu na 10 metrov (sam som fajciar) :D
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

zapni si v-sync .. a nepouzivaj tolko psychotropnych latok (viď: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 57&t=49129" onclick="window.open(this.href);return false;)
PC:
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
prepelica
Používateľ
Používateľ

vsetko mam na maxime...ale mat zapatu v-sync napriklad v crysis tak to je blbost...podla mna to je starsou HT zbernicou...
kedze phenom je stavany pre AM2+ dosky a s tu dosku je sice kompatibilny ale "bezi to v rezime AM2" cize nizsia prenosova rychlost..to znamena nie naplno vyuzity procak..alebo to je mozno aj samotnym procakom...preto uvazujem ze kupim 790X...ked ani to nepomoze skusim phenom II :D
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31

Príspevok od používateľa pEpinko »

Nenapisal si napriklad s ktorymi hrami mas problem. Pises jedine o Crysis, co ja za najnenarocnejsiu hru nepovazujem. Inak V-sync by som urcite nechal zapnute. Teda pockaj nikde nepises ani aky mas monitor...
prepelica
Používateľ
Používateľ

napisem to takto...robi mo to uplne vo vsetkych hrach...(CS1.6, Two Worlds, Deus Ex,..asi v kazdej hre)...najviac to ale pocitujem v Serious Sam 2 tam sa xcem otocit o 90° a ked to trhne som dezorientovany lebo sa pretoci o neviem kolko stupnov...disk neswapuje..monitor LCD 19" LG neviem jaky neviem co by ti pomohlo keby napisem presny typ...pred tym ked som mal 6800ku alebo X850ku nic take sa nedialo
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

skúšal si iné ovládače // aké používaš ? pri tom trhnutí ti klesajú fps ? nepoužívaš nejaký externý program k ovládačom (ATT a pod. ?)
PC:
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
prepelica
Používateľ
Používateľ

mam catalyst 9.2...pouzivam ATT...pri trhnuti vobec neklesa fps

Návrat na "Hardware všeobecne"