Vista a Seven
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Vista a Seven
No, bratovi chcem preinstalovať Widly na notebooku. Samozrejme, má originálne Visty (teda predinštalované + Asus recovery CD) a má tam pár problémov s nimi, tak ich chce preinštalovať. No, lenže počul som o tom, ževraj sa bude dať prejsť z Visty na Seven bez poplatku (ževraj) a teda sa tu objavila otázka: Môžem nainštalovať priamo betu Sedmičky, alebo tam mám radšej nechať Vistu? Ako to bude s tým prechodom na Seven? A je to vôbec pravda, že to bude zadarmo?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Vista a Seven
- mala by to byt pravda
- ale bude sa jednat len o licencie predavanych cca od juna/jula 09 = k nej dostanej aj kupon na 7
- tak to bolo aj pred uvedenim visty, k novopredanim PC s XP rozdavali sa "upgrade kupony"
- ale bude sa jednat len o licencie predavanych cca od juna/jula 09 = k nej dostanej aj kupon na 7
- tak to bolo aj pred uvedenim visty, k novopredanim PC s XP rozdavali sa "upgrade kupony"
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Timeshifter
- Používateľ
Takže mi je to teraz na prd?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Plus pojde len o OEM Visty, a len od vybranych dodavatelov, na nieco ako OEM Vista zakupena v obchode s kuponom na W7 zabudni.
- Timeshifter
- Používateľ
Takže môj brat má predinštalovanú Vistu... Takže by to išlo alebo nie?
Ten prechod ? Zabudni...
Pôjde to, ale len ak si kúpiš počítač po júny tohoto roka, aj to od vybraného dodávateľa samozrejme...
Pôjde to, ale len ak si kúpiš počítač po júny tohoto roka, aj to od vybraného dodávateľa samozrejme...