Potrebuje súrne pomoc. Kúpila som si dnes túto tlačiareň a neviem ju nainštalovať. Slovenský návod to nemalo, len taký kreslený. Išla som podľa neho, pripravila som tlačiareň, zapojila do zásuvky, pripojila USB kabel. Potom som vložila inštalačné CD, všetko normálne nabehlo, dala som Easy install, potvrdila som licenciu. Potom mi vypísalo okienko Capt printer driver- setup Wizadrs, dala som Next. V dalsom okienku bolo printer instalation, dalo sa vybrať z troch ponúk: Manually set prot install, Search for network printers to install a install with USB connection. V návode bolo to posledné označené, tak som to odklikla. Lenže potom to začalo odo mna pýtať Také že:
Status:
1. Connect the usb cable to the printer.
2. if the printer power is off, turn on the printer.
the printer will be recognized automatically and installation of printer drivers will start.
If the printer is not automatically recognized even with the usb cable connected, dosconnect the cable from the printer after turning off the printer, and then connect the cable again.
a bol tam taký obrázok, ako sa zapojí kábel a zapne nejaké tlačidlo, lenže také tlačidlo tam nie je, ani ďalší kábel. Potom bolo treba zapnúť tlačiareň a install mal prebehnúť. Lenže ja netuším, aký další kábel tam mám dať, a aký spínač, tak mi install prerušilo. Najväčšia sranda je, že tá tretia ponuka, cez ktorú som išla z CD zmizla a už sa mi tam zobrazujú iba tie prvé dve.
tak mi prosím pora´dte, čo s tým je a ako to nainštalovať.
Vdaka.
Oprava: Zistila som, že Word ju akceptoval, možno tam bol len nejaký malý problém. Ale ešte mám otázku: Ako nastavím obojsmernú tlač?
Tlačiareň Canon lbp 3300
Re: Tlačiareň Canon lbp 3300
Ahoj!
Neviem ako je to pri instalacii tlaciarny canon teraz, ale tipujem ze rovnako ako kedysi. Inastaluju sa tak, ze spustis instalaciu a az ked ta vyzve na zapojenie USB kabla (to je ten od tlaciarne do PC) tak ho pripojis a zapnes tlaciaren. Ak si ju pripojila este pred instalaciou malo by to fungovat aj tak, staci ked pozres Control Panels (ovladacie panely) a tam Printer and Faxes (tlaciarne a faxy) ak tam najdes svoju tlaciaren tak by mala byt naistalovana dobre (ale ak na nej ide tlacit z Wordu, tak asi funguje ).
A k obojsmernej tlaci, co tym myslis? Nie nahodou obojstrannu tlac?
Neviem ako je to pri instalacii tlaciarny canon teraz, ale tipujem ze rovnako ako kedysi. Inastaluju sa tak, ze spustis instalaciu a az ked ta vyzve na zapojenie USB kabla (to je ten od tlaciarne do PC) tak ho pripojis a zapnes tlaciaren. Ak si ju pripojila este pred instalaciou malo by to fungovat aj tak, staci ked pozres Control Panels (ovladacie panely) a tam Printer and Faxes (tlaciarne a faxy) ak tam najdes svoju tlaciaren tak by mala byt naistalovana dobre (ale ak na nej ide tlacit z Wordu, tak asi funguje ).
A k obojsmernej tlaci, co tym myslis? Nie nahodou obojstrannu tlac?