Parada, konecne to niekto ujasnil "lepsie", len mi neslo do hlavy ked tam trtal router tak som pochyboval. Viem presne co robi switch a co router, preto mi to neslo do hlavy. A nechapem preco urazas "ze divny" chello vzdy davalo 1 staticku ip toto neviem odkedy je, nepozeram kazdy den a kazdych providerov co menia a prideluju nove.zoom napísal:..tu bola zbytocna citacia..
UPC-switch-2pc prepojenie 2pc
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Re: UPC-switch-2pc prepojenie 2pc
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ja som si este aktivoval chello plus kvoli 3 IP, a to bolo este niekedy v 2007. Nie je to teda vobec ziadna novinka.
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Ahaa, jasne, dikyfaugusztin napísal: @j0hny: Velke problemy ? To je fakt take tazke na Viste vytvorit uzivatela s heslom a zapnut "Public sharing" v "Network and Sharing Center" ?
Este ma napadlo, ze ak mas na jeednom pc 2 sietovky, tak pripojku netu das do toho PC, a potom druhu sietovku spojis s druhym PC, malo by sa dat premostit internetove pripojenie.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
lenze vtedy si za to platil priplatok, nie? ale to nemeni nic na tom, ze toto funguje uz hodne dlho. myslim, ze od zavedenia programov small/medium/large.faugusztin napísal:Ja som si este aktivoval chello plus kvoli 3 IP, a to bolo este niekedy v 2007. Nie je to teda vobec ziadna novinka.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Neplatil sa za to ziaden priplatok.
Vtedy boli 3 IP pre chello plus a vyssie. Nasledne cca o mesiac-dva chello plus zrusili, zaviedli classic a este jeden program nad nim, tieto obe mali rovnako 3 povolene IP. A rovnako su 3 IP u najnovsich variant chello medium/large.
Priplatok bol vzdy iba za dvojnasobny upload a ten balicek antivir/antispam atd.
Vtedy boli 3 IP pre chello plus a vyssie. Nasledne cca o mesiac-dva chello plus zrusili, zaviedli classic a este jeden program nad nim, tieto obe mali rovnako 3 povolene IP. A rovnako su 3 IP u najnovsich variant chello medium/large.
Priplatok bol vzdy iba za dvojnasobny upload a ten balicek antivir/antispam atd.