Zdravím!
Mám taký menší problémik, keď zatvaram PC (bočnica) tak mi pri tom občas zamrzne PC. Nemám red ked si robí čo chce (zatial ma vätčšinou poslúchal).
Zostava:
Intel E6750 defalt takt 2,66GHz
ASUS P5B SE
2x 1GB Kingston 677MHz
ATI 4850 defalt takty
Enermax MUDU82+ 425W
WD 640GB AALS
Všetko okrem grafiky, HDD a zdroja má rok a tri mesiace
- žiadne problémy, až do výmeny grafiky, zdroja a HDD
- Pracujem s PC, dotknem sa bočnice z zamrzne PC (dakedy nie a poniekedy keď nasadim bočnicu)
- Teploty sú OK CPU idle 35-40, chip. 35-38, GPU 45-50, HDD 32-35
- V hrach ziadne problemy, vsetko ide (Crysis ani nie velmi dobre xD)
- Vsetky napajacie kable su OK
- Skrinky mam vyplnenu tlmiacou penou aj bočnicu
- V skrinke ´3x FAN > 2x 9.2cm v predu a v zadu + 12cm na grafiku
Dúfam že som všetko spomenul, skúste niečo poradiť ako predísť zamŕzaniu. Práve som robil dôležite veci do školy vo Worde a ono zamrzne... no super
thx
Zamŕzanie PC po nasadení bočnice
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Zamŕzanie PC po nasadení bočnice
Nenasadzuj bocnicu pocas behu PC ?
Ale inac to vyzera na nejaky elektrostaticky vyboj, ktory prejde na dosku, pripadne chybajuce zapojenie zeme v 220V zasuvke.
Ale inac to vyzera na nejaky elektrostaticky vyboj, ktory prejde na dosku, pripadne chybajuce zapojenie zeme v 220V zasuvke.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
No nasadzujem bocnicu pocas behu PC. Tak robim uz od mojho prveho PC a vzdy to bolo bez problemov az teraz... no asi si budem musiet odvyknut, alebo kupit skrinku s okienkom, aby som videl ze vsetko ide tak ako ma (asi sa vam to zda cudne, ale moj PC mam velmi rad) xD
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
to akože pred každým zapnutím pc vyberieš bočnicu a nasadíš ju už počas behu pc, či čo ?
možno máš tej peny veľa a tlačí aj tam, kam by nemala
možno máš tej peny veľa a tlačí aj tam, kam by nemala
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
No takto dam to naporiadok aby ste rozumeli... ked hram hru alebo pustim daky bench tak si bocnicu dam prec.. (lepsie teploty a mam prehlad ci je vsetko OK). Ked spim a PC pracuje tak mam bocnicu aby som ho nepocul... a som lenivy ho vypnut, tak to robim za behu. Dakedy to ide, dakedy nie.
- Ta pena je len na ľavej bocnici, na spodku skrinky, okolo dosky a v prednom panely kde niesu ziadne dolezite "organy" PC
A prosim Vas kde kupim taky merac spotreby PC (viem ze to v Lidli mali ale uz nemaju). Cim lacnejsie...
- Ta pena je len na ľavej bocnici, na spodku skrinky, okolo dosky a v prednom panely kde niesu ziadne dolezite "organy" PC
A prosim Vas kde kupim taky merac spotreby PC (viem ze to v Lidli mali ale uz nemaju). Cim lacnejsie...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
NAY, Alza. Konkretne tento :
http://www.alza.sk/solid-dt21-meric-spo ... 111985.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alza.sk/solid-dt21-meric-spo ... 111985.htm" onclick="window.open(this.href);return false;