Ventilator do MB
Ventilator do MB
Zdravim ludia mam otazku : mam tuto MB http://www.alza.sk/gigabyte-ep45-ud3r-d102250.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a mam mensi problem s pripojenim ventilatorov .. na doske sa nachadzaju rozmiestnene konektory a jaksi su 2 ok pekne 4 pinove ale 1 som nasiel 3 pinovy :\ a neviem ci do nho dako mozem zapojit 4 pinovy ventilator. Mate niekto s tym dake skusenosti alebo nepoznate daku redukciu ? ci si mam kupit iny ventilator s 3 pinovym konektorom ?
Re: Ventilator do MB
1. je jedno kam to zapojíš, akurát nebude regulovaný
2. absolútne si netrafil sekciu, keď niečo píšem, premyslím si kam
2. absolútne si netrafil sekciu, keď niečo píšem, premyslím si kam
Oh sorra za to ze som to vytrvoril na zlom mieste :\ . A je jedno ci zapojim tie 3 piny na lavu alebo napravu stranu ? aby som to nahodou neskratoval alebo nieco take :\ ci o co tam ide ?
Konektory sú blbovzdorné, majú tam výlisok vďaka ktorému to zle nezapojíš.
4pin konektory a ventilátory majú možnosť PWM regulácie, 3-pin iba reguláciu pomocou napätia.
Je jedno kam ventilátory zapojíš - bežať budú a nič sa im nestane.
4pin konektory a ventilátory majú možnosť PWM regulácie, 3-pin iba reguláciu pomocou napätia.
Je jedno kam ventilátory zapojíš - bežať budú a nič sa im nestane.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
tak toto slovíčko ma fakt dostalo to by som asi nevymyslelGudas napísal:Konektory sú blbovzdorné
a k tým konektorom: ja mám AC Freezer 64 PRO s PWM čo má 4pin konektor a je napojený na 3pin konektor na doske, nemôžem regulovať otáčky a preto mám zapnutú funkciu Q-Fan (nForce 4, s939)
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102