Vodné fajky
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Re: Vodné fajky
No dneska sme si boli kúpiť faju v smoke shope blízko kapucínskej...omylom" sa nám dostalo do rúk 3Kg balenie Cocouhlíkov takže zásoby na blízkych pár mesiacov sú
Inak je fajka aladin taká červená hodím aj foto...len tá gumička je zrejme taká ako si mal ty agrashi, dvakrát som otvoril faju a už sa trhá jedna tá upevnovacia časť...no neva niečo vymyslíme...inak tie uhlíky treba naozaj dosť dlho rozpalovať potom sa toho človek nezbaví minimálne 3hodiny...nerobím srandu...od 6tej som hulil do 9tej...a 3krát nakladal proste absťák
Ak to takto pôjde tak agrashi rátaj so mnou ( nami ) ako so stálim zákazníkom...len aby šli kšefty...
Dont worry be happy PeOpleS!
Fajkám zdar, rozchod....
Inak je fajka aladin taká červená hodím aj foto...len tá gumička je zrejme taká ako si mal ty agrashi, dvakrát som otvoril faju a už sa trhá jedna tá upevnovacia časť...no neva niečo vymyslíme...inak tie uhlíky treba naozaj dosť dlho rozpalovať potom sa toho človek nezbaví minimálne 3hodiny...nerobím srandu...od 6tej som hulil do 9tej...a 3krát nakladal proste absťák
Ak to takto pôjde tak agrashi rátaj so mnou ( nami ) ako so stálim zákazníkom...len aby šli kšefty...
Dont worry be happy PeOpleS!
Fajkám zdar, rozchod....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
people nema mnozne cislo prehnal si to
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Ber to tak že som bol po 3hodinovom neustálom vdychovaní tabaku
Ale dík za pripomienku, ja dávam všade pri množných S
Ale dík za pripomienku, ja dávam všade pri množných S
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
chlapci len hulte kym vam chuti
btw no tie Aladinky maju take o nicom tesnenie fakt. Pocuj ked pojdes najblizsie do smokehopu tak mi kup tesnenie na vodnu fajku aladin a velkost "M" . na 3.5cm hrdlo. potom sa dohodneme dajako
btw v najblizsich dnoch objednavam dalsie tabaky. planujem prihodit hrozno, pomaranc, kokos, zlty melon.
btw no tie Aladinky maju take o nicom tesnenie fakt. Pocuj ked pojdes najblizsie do smokehopu tak mi kup tesnenie na vodnu fajku aladin a velkost "M" . na 3.5cm hrdlo. potom sa dohodneme dajako
btw v najblizsich dnoch objednavam dalsie tabaky. planujem prihodit hrozno, pomaranc, kokos, zlty melon.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Nadhera
Uz asi predam ladvinu aby som kupil dalsi tabak...
Uz asi predam ladvinu aby som kupil dalsi tabak...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Agrashi : Hrozno neber, je to strašné seno, síce 100 ľudí, 100 chutí, ale to hrozno je fakt humus na n-tú ...
Zato kokos je lahôdka
Zato kokos je lahôdka
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- agrashi
- Používateľ
krutibrko ako platidlo beriem aj ladvinu, jedna sa nam do rodiny zide. zoapr balickov ti dam za nu
ok tak hrozno nie. aka je prichut guava? vie to niekto? alebo aky moze byt citron? nad tym silne rozmyslam.
ok tak hrozno nie. aka je prichut guava? vie to niekto? alebo aky moze byt citron? nad tym silne rozmyslam.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Citron je silny ked ho zmiesas s Arabom,
Raz som prelezal na pleci kamaratky, aspon bol pekny vyhlad...... co ja viem, von oknom
Raz som prelezal na pleci kamaratky, aspon bol pekny vyhlad...... co ja viem, von oknom
- agrashi
- Používateľ
Zdravim
tak pani co vam viem ponuknut v momentalnej dobe je zatial broskyna, zlty melon, 1ks dvojite jabko,kokos,pomaranc,mata.
cena : 3.50 €
pri odbere 5ks< cena 3.20 €
tak pani co vam viem ponuknut v momentalnej dobe je zatial broskyna, zlty melon, 1ks dvojite jabko,kokos,pomaranc,mata.
cena : 3.50 €
pri odbere 5ks< cena 3.20 €
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Jáj, agrashi, ihneď by sme brali tabaky len momentálne máme za sebou už dve akcie z jednej výplaty a niesú peniaze (kríza) , mne dôjde výplata 11.4. si schopmý mi podržať tak okolo 6-8 tabakov? (To tesnenie, pôjdem sa tam pozrieť zo školy keď tak v pondelok. Čiže tesnenie na hrdlo na aladinku veľkosť M ?
- agrashi
- Používateľ
jj tesnenie velkost M. prsne ako si povedal.
a ano viem ti podryat tabak. odomna beries tak vacsie mnoystvo viem podryat pre teba napis SS ze kolko coho.
a ano viem ti podryat tabak. odomna beries tak vacsie mnoystvo viem podryat pre teba napis SS ze kolko coho.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Takze objednal som Tarbus a aj svietielka do VF, funguju tak, ze ak tahas tak maju svietit, balik by mal uz byt u kamosa , tak hned ked budeme fajcit tak to natocim....
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Hoši, bojová úloha viete zohnať marhuľu? !
Mám špeci prosbu že či to viem zohnať? je tu niekto čarodej?
Mám špeci prosbu že či to viem zohnať? je tu niekto čarodej?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No ved kup broskynu, rozdiel sa nesponzna.... ( po Arabsky asi citat osoba nevie )
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Ale po anglicky áno
potreboval by som fakt broskyňu, že fajčím broskyňu to poznám, a marhuľa tuším chutí jemne inak prosííím
agrashi, najbližšia objednávka bude minimálne taká veľká ako tá teraz už teraz máme polovicu tabaku preč
P.S.: neboli ste niekto včera na železnej studienke, mali sme tam opekačku, a tá dymiaca búdka tak to sme boli my od 11:00 do 16:00 horelo vkuse a vkuse sa ťahalo...
potreboval by som fakt broskyňu, že fajčím broskyňu to poznám, a marhuľa tuším chutí jemne inak prosííím
agrashi, najbližšia objednávka bude minimálne taká veľká ako tá teraz už teraz máme polovicu tabaku preč
P.S.: neboli ste niekto včera na železnej studienke, mali sme tam opekačku, a tá dymiaca búdka tak to sme boli my od 11:00 do 16:00 horelo vkuse a vkuse sa ťahalo...