nod 32 antivirus 4
Re: nod 32 antivirus 4
tak-tak, ako hovoris, na 7 je vsetko okFEAR napísal:hmm som to dnes nahodil na win 7 64bit a vyssie spominane fatalie nepozorujem.,..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
odborne si to vysvetlilSnake napísal:lebo všetky antiviráky sú "debilita"
Ale skus nechat debila precovat bez neho ) Mne 4 fici v pohode
Spoiler: ukázať
Musim uznat, uz som sa "odvazil" nainstalovat ESS4 na vistu a prezila , velka chvala programatorom. Aj ked kym to natiahnem na moj, pockam este... (BSOD)
M
M
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no nie je to zas 3x pomalsie,to som prehnal nod 3 mi to skontrouje za 53 minutlouth napísal:Neviem co spravili,ale kontrola je tak 3x pomalsia
Kontrola obsadeneho diskoveho priestoru cca 400 GB - 1h 6 min
Mne tiez ide ESS4 bez problemov. Mam stare P4 3.06GHz a Vistu Home Basic. Ale trojkova verzia sa mi zdala graficky lepsia....toto je nejake nemastne-neslane. Ale podstatna je funkcnost a tu je to O.K.
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Mam NOD 4 origos, nemam zapnute windowsacke aktualizacie, a nod mam kvoly tomu oranzovy teda tu ikonu neda sa to niak vypnut aby bo nebralo do uvahy a mal ju zelenu?
Ahojte pri installe ess4 mi pred koncom naskocila modra smrt a konec .musel som dat obnovu systemu ale ess 4 nenainstalovala nemam ziadne antiviraky nic predtym nemam lebo som vsetky dal uninstal ale mi ess 3 isla v poho ale 4 mi blbne nwte preco?
mam vistu home premium 32 bit pisal som aj odbornikom do esetu preco sa mi to tak drbe ale oni si dali nacas a nic z toho
ovladace vsetko mam aktualne ale ked instaluje ess4 a pise v instalcii instalovanie ovladacov tak presne vtedy mi naskoci modra smrt a opat obnova systemu
je to chyba vo verziee ess4? stiahnute z eset.sk alebo si mam pockat na dalsiu kym vydaju??
mam vistu home premium 32 bit pisal som aj odbornikom do esetu preco sa mi to tak drbe ale oni si dali nacas a nic z toho
ovladace vsetko mam aktualne ale ked instaluje ess4 a pise v instalcii instalovanie ovladacov tak presne vtedy mi naskoci modra smrt a opat obnova systemu
je to chyba vo verziee ess4? stiahnute z eset.sk alebo si mam pockat na dalsiu kym vydaju??
Ahoj pozri sa ci pri instalacii nemas zapnuty firewall vo Windoze
Mne ten robil problem....
Parkrat to umrelo a potomsom vypol firewall a islo to potom v pohodicke v pohodicke
Mne ten robil problem....
Parkrat to umrelo a potomsom vypol firewall a islo to potom v pohodicke v pohodicke
PC 1 : Intel Core i7 920 2.66 @ 3.3 || MB: ASUS P6T Deluxe OC Palm 12GB 1333 DDR3 Ram
PC 2 : AMD PHENOM 9950 BE || MB: ASUS M3N-HT Deluxe 8GB 1066 DDR2 Ram
PC 2 : AMD PHENOM 9950 BE || MB: ASUS M3N-HT Deluxe 8GB 1066 DDR2 Ram
problem je v tom ze ja tu windowsacku ani nemozem zapnut pri zapnuti pise chybu cize pri installe ju mam vypnutu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Dnes mi nod 4 ulozil ati tray tools do karanteny...snazivec jeden
No ja som sa predsa len vratil ku 3ke kedze kontroli su ozaj nejake divne a predsa nebudem cakat za kazdym linkom co stiahnem z rapidsharu pol minuty ci minutu ci kolko ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zaujimave ze mne NOD4 nic take nerobi. Ak sa bavime o FF3, tak s tym antivirak nic nema, to je vec FF ze antivirak inicialuzuje prilis dlho. Mozes si ho vypnut :
http://fluppe.wordpress.com/2008/08/05/ ... ded-files/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fluppe.wordpress.com/2008/08/05/ ... ded-files/" onclick="window.open(this.href);return false;
Predsa viem co to robi...