nVidia GeForce GTX 295
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Re: nVidia GeForce GTX 295
6600 bola dobra ale nie mx440
2crux.. take teploty mam v podstate aj ja, pri 40% otackach, lenze to uz je pre mna hlucne, pri beznej praci o wine, na nete. Navyse ja toho dost nahram a potom uz nie je mozne mat otacky na 40%, ked sa ti karta hreje na 85+ stupnov a mas pri sebe vysavac:)
Tak po par dnoch vidim riesenie jedine v tej vode, co navrhoval niekto hore, lenze prist o zaruku pri tak drahej karte sa mi tiez nevidi moc rozumne.
Tak po par dnoch vidim riesenie jedine v tej vode, co navrhoval niekto hore, lenze prist o zaruku pri tak drahej karte sa mi tiez nevidi moc rozumne.
preco prist o zaruku?... osobne som reklamavoal byvalu GTX280 a chladic som mal snej dole ... taktiez pasta bola druha ... nebol najmensi problem .... mimo to v praci som mal takych kariet spusta "nie GTX280 " co boli demontovane chladice a sli na rek ... zo ziadnou nebol problem.,.
GTX295 Skalovanie
ako nastavym profil SLI pre skalovanie aby mi v hrach isli obe jadra GPU ????
Re: GTX295 Skalovanie
Mal som GTX260 len zatial medzi tym nebadam skoro ziadny rozdielBrechi napísal:Kartu si si kúpil len teraz? ak hej akú si mal dovtedy?
- Brechi
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Feb, 2009, 20:32
Neviem jak to je teraz z novými nvidiami lebo mám momentálne ATI
Takže, predpokladám, že si odinštaloval staré ovládače
Na panely úloh sa ti nezobrazuje taka ikonka SLI has been enabled? ak hej tak na ňu klikni malo by sa ti otvoriť niečo také ako ovládač
a tam sú voľby (zvoľ si v štítku aktívnej karty GTX290) a tam by si mal mať "eneble SLI multi GPU" zaklikni a malo by to ísť.
Ak nie tak skús isť rovno do ovládača a niečo také tam hľadať
Keď tam nič také nebude tak neviem
Odpiš či to funguje alebo nefunguje
Neviem či to nefunguje len pri normalnom SLI
Na panely úloh sa ti nezobrazuje taka ikonka SLI has been enabled? ak hej tak na ňu klikni malo by sa ti otvoriť niečo také ako ovládač
a tam sú voľby (zvoľ si v štítku aktívnej karty GTX290) a tam by si mal mať "eneble SLI multi GPU" zaklikni a malo by to ísť.
Spoiler: ukázať
ono ked to pohanas na dakom dualcore tak sa nediv.. ale to nevieme lebo zvysok zostavy nik nepozna ..
- Brechi
- Používateľ
jj lebo na SLI potrebuješ min 3-jadro najlepšie 4-jadro (keď chceš žeby ti nespomaľovalo GPU) - pravda može to byť aj CPU, že ti ju spomaľujeFEAR napísal:ono ked to pohanas na dakom dualcore tak sa nediv.. ale to nevieme lebo zvysok zostavy nik nepozna ..
napiš zvyšok zostavy!
Mam tam nieco Enabled multi GPU mode ale neviem co to je a s SLI tam jnic nespomina ju a na liste nemam nicBrechi napísal:Neviem jak to je teraz z novými nvidiami lebo mám momentálne ATI
CPU:Q9300 3Ghz MB:Gigabyte EP45 DS4 4Gb Ram 1066+ no je to zahada lebo aj v testoch ma lepsie FPS ako mam ja a na porovnatelnych kompoch..nechapem tomu..Brechi napísal:jj lebo na SLI potrebuješ min 3-jadro najlepšie 4-jadro (keď chceš žeby ti nespomaľovalo GPU) - pravda može to byť aj CPU, že ti ju spomaľujeFEAR napísal:ono ked to pohanas na dakom dualcore tak sa nediv.. ale to nevieme lebo zvysok zostavy nik nepozna ..
napiš zvyšok zostavy!
- Brechi
- Používateľ
keď sa dá tak to multi GPU zaškrtni a daj apply a OK, malo by to ísť bez resetu PC
a skús urobiť 3D mark 2006 koľko budeš mať bodov či sa niečo zlepšilo oproti GTX 260 keď si 3D mark skúšal aj na GTX260 napíš koľko si mal bodov
a skús urobiť 3D mark 2006 koľko budeš mať bodov či sa niečo zlepšilo oproti GTX 260 keď si 3D mark skúšal aj na GTX260 napíš koľko si mal bodov
no skusal som ale to si uz nepamatam kolko bodou....inac ked mam dosku 3-way alebo crosfire tak mozem mat tuto gtx295 a k tomu gtx260 ako fyzicku kartu ???Brechi napísal:keď sa dá tak to multi GPU zaškrtni a daj apply a OK
- Brechi
- Používateľ
Tak v tom ti neporadím ale asi ne aj tak je to úplne somarina živiť také dve "tri" karty tá tvoja GTX295 je úplne postačuje na výpočty fizyky? fyziky? (slovenčina ) je to až aj dosť veľa tá karta ani možno nemá čo robiť a ešte k nej peidávať dalšiu
Len urob test na 3D marku a pošli výsledok- hlavne to zaškrtni skús aj reset compu
Len urob test na 3D marku a pošli výsledok- hlavne to zaškrtni skús aj reset compu