a MX 440 neboli nikdy dobré

Mal som GTX260 len zatial medzi tym nebadam skoro ziadny rozdielBrechi napísal:Kartu si si kúpil len teraz? ak hej akú si mal dovtedy?
jj lebo na SLI potrebuješ min 3-jadro najlepšie 4-jadro (keď chceš žeby ti nespomaľovalo GPU) - pravda može to byť aj CPU, že ti ju spomaľujeFEAR napísal:ono ked to pohanas na dakom dualcore tak sa nediv.. ale to nevieme lebo zvysok zostavy nik nepozna ..
Mam tam nieco Enabled multi GPU mode ale neviem co to je a s SLI tam jnic nespomina ju a na liste nemam nicBrechi napísal:Neviem jak to je teraz z novými nvidiami lebo mám momentálne ATI
Takže, predpokladám, že si odinštaloval staré ovládače
Na panely úloh sa ti nezobrazuje taka ikonka SLI has been enabled? ak hej tak na ňu klikni malo by sa ti otvoriť niečo také ako ovládač
a tam sú voľby (zvoľ si v štítku aktívnej karty GTX290) a tam by si mal mať "eneble SLI multi GPU" zaklikni a malo by to ísť.
Ak nie tak skús isť rovno do ovládača a niečo také tam hľadať
Keď tam nič také nebude tak neviem
Odpiš či to funguje alebo nefunguje
Neviem či to nefunguje len pri normalnom SLI
CPU:Q9300 3Ghz MB:Gigabyte EP45 DS4 4Gb Ram 1066+ no je to zahada lebo aj v testoch ma lepsie FPS ako mam ja a na porovnatelnych kompoch..nechapem tomu..Brechi napísal:jj lebo na SLI potrebuješ min 3-jadro najlepšie 4-jadro (keď chceš žeby ti nespomaľovalo GPU) - pravda može to byť aj CPU, že ti ju spomaľujeFEAR napísal:ono ked to pohanas na dakom dualcore tak sa nediv.. ale to nevieme lebo zvysok zostavy nik nepozna ..
napiš zvyšok zostavy!
no skusal som ale to si uz nepamatam kolko bodou....inac ked mam dosku 3-way alebo crosfire tak mozem mat tuto gtx295 a k tomu gtx260 ako fyzicku kartu ???Brechi napísal:keď sa dá tak to multi GPU zaškrtni a daj apply a OK
a skús urobiť 3D mark 2006 koľko budeš mať bodov či sa niečo zlepšilo oproti GTX 260 keď si 3D mark skúšal aj na GTX260 napíš koľko si mal bodov