.. chcel by som sa spytat ci tieto teploti su v poriadku ked je pc v klude .... a este prikladam obrazok a vyznacene su tam "divne teploti" pritom take tam ani neboli ale ukazuje maximum ze boli .. je to chyba programu alebo nebodaj su tam take teploti?
v zatati: karta okolo 80C , procesor okolo 60C
treba lepsie chladenie alebo je to dostacujuce? ... v zatazi skusane na crysis
HW monitor ,chybne udaje?
HW monitor ,chybne udaje?
Spoiler: ukázať
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: HW monitor ,chybne udaje?
Tie zaramcekovane teploty budu chybne...chybne ti to cita program, alebo je chybne cidlo na doske, ale bude to program. Karta v zatazi 80C, procesor 60C- nie je sa comu cudovat, ta grafika je slusne pretaktovana... na procesor by som dal asi lepsi chladic -neviem ake ma povolene max. teploty(definovane Intelom)Chamrad napísal:.. chcel by som sa spytat ci tieto teploti su v poriadku ked je pc v klude .... a este prikladam obrazok a vyznacene su tam "divne teploti" pritom take tam ani neboli ale ukazuje maximum ze boli .. je to chyba programu alebo nebodaj su tam take teploti?
v zatati: karta okolo 80C , procesor okolo 60C
treba lepsie chladenie alebo je to dostacujuce? ... v zatazi skusane na crysis
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
sú to len chybné údaje... ja mám napr. otáčky ventilátora na procesore podľa EVERESTA 500ot. a podľa HW Monitora 7031ot. a na chipsete, kde mám pasívny chladič, tak že vraj 33750ot./min.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
tak takto to vipada 2hodiny hrania : ta doska nema velku teplotu? 60c je podla mna dost ... ale potom ani neviem ako to zrazit
teploty odporucene intelom 60,1C .. takze som asi v pohode http://processorfinder.intel.com/detail ... Spec=SL9ZL
teploty odporucene intelom 60,1C .. takze som asi v pohode http://processorfinder.intel.com/detail ... Spec=SL9ZL
Naposledy upravil/-a Chamrad v Po 06. Apr, 2009, 16:28, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Tiez pouzivam ten HWmonitor - vsetko mam pohromade a ukazuje aj min/max teploty, napatia a rmp.
Stava sa mi ze obcas ma chipset teplotu pod 0 celzia, ale to je chyba programu. Staci ked kliknes na View > Clear Min/Max
A zatial ukazoval presne teplotu.
- Nezabudni na aktualizacie programu
- Namier daky FAN na pasiv chipsetu a urcite teploty pojdu dole
Stava sa mi ze obcas ma chipset teplotu pod 0 celzia, ale to je chyba programu. Staci ked kliknes na View > Clear Min/Max
A zatial ukazoval presne teplotu.
- Nezabudni na aktualizacie programu
- Namier daky FAN na pasiv chipsetu a urcite teploty pojdu dole
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
skús iný program napr. Everest alebo na grafiku Gpu-Z... teploty nad 70 už nie sú dobré - zo zvýšenou teplotou sa znižuje aj životnosť
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Hej, hej. Ako vravi Satano, znizuje to zivotnost, ale aj tak asi budes menit skorej ako za 3 roky, tak sa netrap...to GPU-Z odporucam, nejdetailnejsie ti zobrazi vsetko o GPUSatano napísal:skús iný program napr. Everest alebo na grafiku Gpu-Z... teploty nad 70 už nie sú dobré - zo zvýšenou teplotou sa znižuje aj životnosť
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."