pretaktovanie cpu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: pretaktovanie cpu
no takye multipler si daj najviac kolko ide... neviem kolko mas maximum v podstate by to malo byt nastavene od vyrobi a potom zvysuj to Bus clock inak co mas pod DRAM frequenci ... to sa moze zist... pofot aj moznosti DRAM frekvencie
a cem sa ece opitat ci nahodov tam de je napisane AGP aperture size ci nahodov neni graficka karta od viroby je tam64 ale ja som to zmenil iba ked som to fotil
I LOVE TECHNO
OMG - borisss kup si new klavesnicu .. nakolko ti nefunguje klavesa Y ...
snad nemyslis vazne - "sorri, celi, tizden, hibat, vzdi, tich, visledok, opitat, viroby, "
snad nemyslis vazne - "sorri, celi, tizden, hibat, vzdi, tich, visledok, opitat, viroby, "
FSB daj na 100 a mas pretaktovane
mne tieto 800vky celerony isli aj na 133 ba az 145MHz FSB cize vysledok bol 1740MHz bez zvysenia VCore
samozrejme, ramky boli 133 + zvysene casovanie aby zvladali 145
takze ty tam len daj 100MHz FSB a malo by ti to ist
dufam ze vies resetovat bios
mne tieto 800vky celerony isli aj na 133 ba az 145MHz FSB cize vysledok bol 1740MHz bez zvysenia VCore
Spoiler: ukázať
aaa takto ti povim ja som zacatecnik tak ja nvm ani de sa to FSB nachadzaSurrendeR napísal:FSB daj na 100 a mas pretaktovane
I LOVE TECHNO
bus clock - hned druha fotka co si sem dal
a ked si zaciatocnik, tak by si si mal nastudovat co je vlasne co, co ma na co vplyv, bez toho sa do toho nepustaj
a ked si zaciatocnik, tak by si si mal nastudovat co je vlasne co, co ma na co vplyv, bez toho sa do toho nepustaj
Spoiler: ukázať
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Keby ze to mas nastudovane ako tvrdis tak sa tu asi nepytas nic maximalne ci niekto mal taktnuty tvoj celeron a na kolkoborisss napísal:bus clock mi ide max.78 ....a to nastudovanie oto sa neboj
-
- Pokročilý používateľ
maximalne.. znamena ze doska odmieta pridat viac alebo je to potom nestabilne, teda to ani nejde zapnut?
skor to vizera ze odmieta doska zapnut bo aj na to klikam setko mozne nemozne a nic
I LOVE TECHNO
nehoorim ze to mam nastudovane ale ze sa oto nebal to si ja dostudujem len cul nemam na to casUlakursall napísal:Keby ze to mas nastudovane ako tvrdis tak sa tu asi nepytas nic maximalne ci niekto mal taktnuty tvoj celeron a na kolkoborisss napísal:bus clock mi ide max.78 ....a to nastudovanie oto sa neboj
I LOVE TECHNO
-
- Pokročilý používateľ
no ked nejde viac... mozno by to teoreticky mohol vyriesit novy bios.... ale ak nevies co s tym tak to nehaj tak