LG KC 550
Re: LG KC 550
jasné že sa dá dať do pamete priamo čo chceš, treba sa pripojiť na PC cez kábel a dá ti dva disky a to telefon a karta zapni kartu a natahaj tam čo chceš ak niečo nevieš napíš čus... adresa: edo6663@aset.sk
ty mysliš ked prijmes subory cez bluetoot ne?t ak to inak nejde... iba do mobile a tak na kartu...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nastavenie telefonu - stav pamate - nastavenie ukladania tu zmenis kam sa ma ukladat
nastavenie telefonu - pripojenie - USB pripojenie tu mozes nastavit telefon ako modem alebo pametove zariadenie
nastavenie telefonu - pripojenie - USB pripojenie tu mozes nastavit telefon ako modem alebo pametove zariadenie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
"nastavenie telefonu - stav pamate - nastavenie ukladania"
tam ja nemám
ako tam dám nový firmware inak?
jediné dobré na tom mobile je foťák a kvalita spracovania, firmware neskutočne odfláknutý Nakopal by som do ri*i toho kto to schválil/programoval/navrhoval...
tam ja nemám
ako tam dám nový firmware inak?
jediné dobré na tom mobile je foťák a kvalita spracovania, firmware neskutočne odfláknutý Nakopal by som do ri*i toho kto to schválil/programoval/navrhoval...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nechces kupit moj KU990 wievty? dam ti ju novu za 156€
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
ee diky za ponuku nejako to s týmto prežijem
caute. mam lg kc 550 a potreboval by som tam nejako dostat temy. nejake som aj stiahol maju koncovku .sis alebo .sisx, ale neviem ako ich mam v telefone nainstalovat. ak niekto viete, poradte plz. diky
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
sis??? ved to je symbian koncovka nie? neviem ako na kc 550, ale myslim ze to bude trochu podobne ako na mojej wievty, kde sa to da iba cez theme manager a par zasahoch do telefonu