Ako nainstalovat Win xp profesional na notebook
Ako nainstalovat Win xp profesional na notebook
PLs ako preinstalujem Win xp media center edition 2005 na Winxp prof na notebook toshiba qosmio g30?
ked zacnem z instalaciou opitasa ma ma prve tri body instal reinstal quit ano? dam cokolvek a vyhodi my ze nevidi disky pritom tam je nainstalovany win ja ho chcem len preinstalovat preco my to nejde samozrejme original cd ktomu nemam
pls pomzte
ked zacnem z instalaciou opitasa ma ma prve tri body instal reinstal quit ano? dam cokolvek a vyhodi my ze nevidi disky pritom tam je nainstalovany win ja ho chcem len preinstalovat preco my to nejde samozrejme original cd ktomu nemam
pls pomzte
Naposledy upravil/-a kesinko v Ne 12. Apr, 2009, 09:49, upravené celkom 1 krát.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Ako nainstalovat Win xp profesional na notebook
Nuz, tak ti doporucujem naucit sa vyjadrovat. Pretoze okrem teba pravdepodobne kazdemu vyslo z tvojho textu, ze mas warez verziu Windows XP, ktore chces dat na svoje Windows XP MCE.
Inac to, ze ti nevidi disky bude na 90% sposobene tym, ze mas SATA disky nastavene do rezimu AHCI namiesto IDE, a teda pre Windows XP potrebujes disketu s ovladacom, alebo si vyrobit instalacne CD pomocou nLite, kde ovladac pre tvoj radic zahrnies do instalacky Windows.
Inac to, ze ti nevidi disky bude na 90% sposobene tym, ze mas SATA disky nastavene do rezimu AHCI namiesto IDE, a teda pre Windows XP potrebujes disketu s ovladacom, alebo si vyrobit instalacne CD pomocou nLite, kde ovladac pre tvoj radic zahrnies do instalacky Windows.
ano ale v biose som ziadne nastavenie na hdd nevidel je ich tam videt ale nedaju sa nijako prepinat
-
- Moderátor
Nuz, tak ti zostava ta druha moznost (vytvorenie instalacneho CD s integrovanymi ovladacmi, alebo pripravena disketa s ovladacmi a prst na F6, ked sa zobrazi vyzva pri instalacii) , alebo Windows Vista.
Odporúčam ti brzdiť sa s vyjadreniami, si totiž dáky moc "hustý". Takže ako je to s legálnosťou tvojich operačných systémov? Lebo takým bordelom akým si to ty napísal v tom sa nevyzná ani jazykovedec s povolania (a mňa tu nazývyjú poškodeným)
.
a ako si vitvorim to instalacne cd? ako sa volaju tie ovladace?
-
- Moderátor
To s tym nLite som pisal asi pre mimozenstanov, ze ? Vlastna aktivita nulova ?
Google :
http://www.minidisc.sk/clanok/notebook-sata-xp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eraser1.host.sk/pages/articl ... orial.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Google :
http://www.minidisc.sk/clanok/notebook-sata-xp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eraser1.host.sk/pages/articl ... orial.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ok Dakujem uz som to viriesil
- b8wrdoc
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 08. Dec, 2008, 21:37
Je možné, že pri stlačení F6 na načítanie ovládačov pre SATA radič, mi inštalačný program Win XP PRO rozpozná do USB pripojený usb klúč a načíta tam uložený ovládač ? (notebook HP DV6675)
ďakujem za odpoveď.
ďakujem za odpoveď.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nerozpozna, pretoze je tak debilne urobeny, ze musis mat disketovku. Jedine ak by bios tvojho booku podporoval emulaciu usb kluca na A:\ ako disketovku tak by to mozno slo...ale na pavilion notebookoch som take nieco este nevidel.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- b8wrdoc
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 08. Dec, 2008, 21:37
škoda.
Potom pochybujem, že by pomohla externá USB floppyna.