Zdar,
Chcem sa spytat ci okrem notebookovskej klavesnice sa da pripojit k NB normalna klavesnica klasika PS/2 redukcia USB ...
Lebo co som skusal tak mi O.System nerozpoznal zariadenie, nasiel ze nieco sa pripojilo ale tj vsetko.
Dik
Dve klavesnice na NB? o.O
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Dve klavesnice na NB? o.O
No da sa aj externa, ale tusim ze to musi byt cisto klavesnica s USB
dpc sak tj jedno nie ? ma USB ma podla mna tj jedno ci je redukovane, mozno nieco v biose nvm no nic hadam este niekto poradi ale dik
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
No neviem s redukciou som klávesnicu neskúšal zapojiť ale na NB mam klávesnicu priamo s USB a tá ide bez problému.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no tak na tu klavesnicu skus dat ovladac... inak musij ju zapojit este pred startom NTB
u mna to fungovalo tak ze som musel vypnut Fn tlacitkom touchpad. vtedy system rozpoznal novy hradware a nainstaloval ovladace a vsetko ficalo ako ma. len nesiel touchpad a zabudovana klavesnica.
vsetko mi je jedno
tie amilia v poslednej dobe nejak "krivkaju...", inak moje oblubene, ale myslim si, ze "zdravy" OS by mal klavesku najst na comkolvek (usb, ps)Patko19 napísal:u mna to fungovalo tak ze som musel vypnut Fn tlacitkom touchpad. vtedy system rozpoznal novy hradware a nainstaloval ovladace a vsetko ficalo ako ma. len nesiel touchpad a zabudovana klavesnica.