OCCT 3.0.1
OCCT 3.0.1
Chcem sa len spýtať k CPU:OCCT testu. Testuje zároveň aj RAM ako tomu bolo pri verzii 2? Lebo nikde nevidím možnosť nastavenia testovania CPU/Mix/RAM ako v predošlej verzii.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: OCCT 3.0.1
v cpu:occt test mode :large data set, mozem nastavit v core od 1,2V az po 1,35V a furt mi to vyhodi chybu na nejakom jadre
Zaujímavé, môžem sa spýtať v čom je rozdiel oproti testu CPU: OCCT a CPU: Linpack?
CPU: OCCT mi beži v pohode aj 3 hodiny, teplota nepresiahne 61°C
CPU: Linpack zapnem, do 10 sekúnd mám teplotu 80°C na jadrách a reštartuje sa PC, to je čo za brutal?
CPU: OCCT mi beži v pohode aj 3 hodiny, teplota nepresiahne 61°C
CPU: Linpack zapnem, do 10 sekúnd mám teplotu 80°C na jadrách a reštartuje sa PC, to je čo za brutal?
: Z O S T A V A :
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
No..Mne linkpack tiez dava skoro do 80°C ale tak do 10min..a vypne sa sam lebo mam zapnutu ochranu na 80..ono vlastne to ma chranene aj sam procesor v sebe,ked pri 75°C zacne vypinat jadra pre ochladenie
Plánoval som ti napísať, ale si nebol na ICQ, tak som napísal sem, ale aj tak chcem vedieť čo všetko to testuje.
Veď to je divné, toto. Veď keby som ten test zapol ešte keď som mal Ninju, tak cez 100°C by bolo určite keby sa rovno neodpálil...
Divné no.. to je, všade stabilné a tu to spadne ani nie do 15 sekúnd so šialenou teplotou..
Veď to je divné, toto. Veď keby som ten test zapol ešte keď som mal Ninju, tak cez 100°C by bolo určite keby sa rovno neodpálil...
Divné no.. to je, všade stabilné a tu to spadne ani nie do 15 sekúnd so šialenou teplotou..
Linpack test je niečo ako Intel Burn In Test - teda niečo, čo vyťaží celý stroj dokonale (CPU, RAM, Northbridge). Intel to údajne používa na vlastné testovanie procesorov pred zabalením a predajom, povráva sa o tom, že to dokáže položiť kopa procesorov
V podstate je výhoda v tom, že sa odhalí nestabilita pretaktovaného systému oveľa skôr ako napríklad s Prime95 a pod.
Ináč povedané - je to hardcore
V podstate je výhoda v tom, že sa odhalí nestabilita pretaktovaného systému oveľa skôr ako napríklad s Prime95 a pod.
Ináč povedané - je to hardcore
Inač povedané mám super stabilný systém - vydrží necelých 15 sekúnd...
Ááale Kašlať na to, ešte ani raz mi to nespadlo, či už v Prime95, CPU: OCCT, hocijaká hra... Tak sa nebudem znepokojovať tým testom.
Lepšie povedané, existuje niekto kto ten test "prežil"?
Ááale Kašlať na to, ešte ani raz mi to nespadlo, či už v Prime95, CPU: OCCT, hocijaká hra... Tak sa nebudem znepokojovať tým testom.
Lepšie povedané, existuje niekto kto ten test "prežil"?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ako pisem mne to nepada..ale nad 75°C sa to zacne same ochladzovat,tak tak nejak
Kinktommy,dal si test mode max?
Kinktommy,dal si test mode max?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ak ti to začne samé trotliť (chladiť) je to rovnako nanič ako vypnutie systému
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Vlastne neviem ci to ochladzuje,ten test aj zacina stym ze ide iba na 25% cpu..A pocas testu sa to 25% viackrat opakuje..Teda neviem ci to ochladzuje cpu,alebo je to sucast testu...ale logicky mi vychadza ak si vsimnes graf,ze tie poklasy sa objavuju pravidelne,a objavia sa aj pri 60°C cize o ochladzovanie podla mna nejde
- dexterav
- Sponzor fóra gold
kedže je to bez chyby trotling to nebude
skus pri tom zapnúť everest (stability test) a tam sledovať či to nebude trotliť
skus pri tom zapnúť everest (stability test) a tam sledovať či to nebude trotliť
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Myslis do linkpack testu este simultane zapojit everest stability test,alebo len samotny everest? Samostatny everest test mi ide max 65°C a ziadne chyby ani ochladzovanie nevykazuje
- dexterav
- Sponzor fóra gold
len sledovať graf vyťaženia, ked naskočí tuším červená čiara vtedy to trlotlí, a to nieje dobre, inak pri 66st by to určite nemalo robiť