blbne zvuk na ASUS P5Q-PRO
blbne zvuk na ASUS P5Q-PRO
Ahojte
-blbne mi zvuk na základnej doske. Nepravidelne mi vo zvuku tak pukoce ako keby "stŕpal ". Ovládače Realtek mám nové.
-neviem či to nie je pretaktovaním.
Ktorá položka v biose má vplyv na zvuk?
Neriešil to už niekto?
Dakujem
-blbne mi zvuk na základnej doske. Nepravidelne mi vo zvuku tak pukoce ako keby "stŕpal ". Ovládače Realtek mám nové.
-neviem či to nie je pretaktovaním.
Ktorá položka v biose má vplyv na zvuk?
Neriešil to už niekto?
Dakujem
Re: blbne zvuk na ASUS P5Q-PRO
takže záhada pokračuje
ked som nahodil nový ovládač Realtek po reštarte zmizla ikona ATI Tray Tools.exe
čiže grafika nejde podtaktovat v 2D
nechápem zmazalo to ATT.exe nenormálne ..
ked som nahodil nový ovládač Realtek po reštarte zmizla ikona ATI Tray Tools.exe
čiže grafika nejde podtaktovat v 2D
nechápem zmazalo to ATT.exe nenormálne ..
Skus trosku stlmit audio vo win a viac prodat na reprakoch, pripadne sa pohrat s nastaveniami vo win v programe od realtek... Aj ja mam dost vela problemov zo zvukom. Asi asus na take veci stastie nema... Tvrdo rozmyslam ci tam nehodim zvukovku od creativu bo mi doma stoji na policke.
MB: ASUS MAXIMUS VIII ALPHA HERO
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Realtek ma myslim najlepsie integrovane zvukovky. Ak chces poriadny zvuk kup creative X-FI, mas po problemoch. Osobne som vlastnikom tej zvukovej karty odporucam
mam MB od Asus a ta integrovana zvukovka mi tiez blbne
ked stlacim pauzu a potom znova play vo winampe tak mi to šuští... musim znova dat pauzu a play abby to slo dalej normalne...
takze taku drtivu zvukovku mam
a vo MB mi vistu nepodporuje, resp. nenainstaluje ovladace spravne, a tam mi robi to ze ked mam vacsiu hlasitost tak mam skreslenie, tak preto musim dat co najmensiu hlasitost v systeme a na reprakoch co najviac aby nenastalo skrelsenie pri rovnakej hlasitosti
takze sa tiez pripajam k tomu nazoru ze Asus ma smolu s integr. zvukovkami
ked stlacim pauzu a potom znova play vo winampe tak mi to šuští... musim znova dat pauzu a play abby to slo dalej normalne...
a vo MB mi vistu nepodporuje, resp. nenainstaluje ovladace spravne, a tam mi robi to ze ked mam vacsiu hlasitost tak mam skreslenie, tak preto musim dat co najmensiu hlasitost v systeme a na reprakoch co najviac aby nenastalo skrelsenie pri rovnakej hlasitosti
CPU: Intel Core2Quad Q8300 @3,075GHz CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro GPU: Gigabyte GTX260OC 896MB MB: Gigabyte EP45-DS3L RAM: Kingston 2x2GB kit 1066MHz HyperX @1093MHz 5-5-5-15, 2,1V PSU: Fortron FSP500-60GLN 80PLUS 500W HDD: Samsung 320GB, Maxtor 160GB FAN front: Airen Red Wings 120 Clever CASE: Cooler Master Elite330 (Black)+FAN back REPRO: Creative T3100 (2.1) TABLET: Trust TB-7300 LCD: 22" Samsung T220 OS: Windows 7 64bit
Este mi napadlo nieco. Skuste nainstalovat aj starsie verzie ovladacov. Mne to pomohlo. Zase raz sa potvrdilo nie vsetko nove je lesie...
- Ulakursall
- Používateľ
Ved ale nezalezi vzdy len od zvukovej karty sustat ti mozu aj repraky pokial nemas niake kvalitne, ale iba nejake obycajne chrastitka, tym padom by som sa ani nedivil keby sustali, ale hovorim ze neviem ake mas a mozno si mal smolu na kus dosky co uz. Mozes mat aj zvukovku X-Fi ale ked nemas poriadne repraky tak ti zvuk nemusi vyhovovat tvojim poziadavkam zvukovej karty.Srnec napísal:mam MB od Asus a ta integrovana zvukovka mi tiez blbne
ja mam P5Q-Pro a ziadne problemy zo zvukom nemam pouzivam ovladac s CD od ASUSu a mam Win Vista Ultimate 64bit(ostatne ako v podpise)
Spoiler: ukázať
pre Ulakursall
je to zvukovkou... vo winXP mi robi to ako som uz spominal pri pausa/play... a vo winVista mi to nerobi ale tam mi to skresluje takze musim mat min. system. hlasitost a repraky co na najvacsej... a repraky mam dost kvalitne (aspon na moj vkus [creative T3100]) takze to bude skor smolou
je to zvukovkou... vo winXP mi robi to ako som uz spominal pri pausa/play... a vo winVista mi to nerobi ale tam mi to skresluje takze musim mat min. system. hlasitost a repraky co na najvacsej... a repraky mam dost kvalitne (aspon na moj vkus [creative T3100]) takze to bude skor smolou
CPU: Intel Core2Quad Q8300 @3,075GHz CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro GPU: Gigabyte GTX260OC 896MB MB: Gigabyte EP45-DS3L RAM: Kingston 2x2GB kit 1066MHz HyperX @1093MHz 5-5-5-15, 2,1V PSU: Fortron FSP500-60GLN 80PLUS 500W HDD: Samsung 320GB, Maxtor 160GB FAN front: Airen Red Wings 120 Clever CASE: Cooler Master Elite330 (Black)+FAN back REPRO: Creative T3100 (2.1) TABLET: Trust TB-7300 LCD: 22" Samsung T220 OS: Windows 7 64bit
Ja som tiez mal nainstalovane origi ovladace z CD-cka. Na XP (32) fungovala katastrofalne na Viste (64) pohodicka...patro16 napísal:ja mam P5Q-Pro a ziadne problemy zo zvukom nemam pouzivam ovladac s CD od ASUSu a mam Win Vista Ultimate 64bit(ostatne ako v podpise)
- Ulakursall
- Používateľ
Ved ok, hovoril som dve priciny v tvojom pripade smola na kusSrnec napísal:pre Ulakursall