Windows Seven
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Windows Seven
Nuz ale za chvilu prejst nutne bude, budete mat uz totiz iba security update.
http://pocitace.sme.sk/c/4300917/kolko- ... ows-7.html" onclick="window.open(this.href);return false;
* Windows 7 Starter: 154 eur
* Windows 7 Home Premium: 200 eur
* Windows 7 Professional: 231 eur
* Windows 7 Ultimate: 246 eur
* Windows 7 Starter: 154 eur
* Windows 7 Home Premium: 200 eur
* Windows 7 Professional: 231 eur
* Windows 7 Ultimate: 246 eur
Spoiler: ukázať
No taktiež mam problém s Vigorom 318 naistalovat som to naistaloval drivre mi to naslo no prihlasovaciu tabulku ktoru pouzivam mo winxp nemam. Skusal som to nahodit manualne no neslape to. Win7 mam 32 bitoví vsetko slape no na internet sa napojit nehrozi. Iny modem moc nechcem dufam ze sa nam podari najst riesenie... Comp si myslim ze mam v pohode na win7 no uz len ten net. Je sice este nejaky problem pri online hrani s pankbusterom no ten uz je akotak porieseny, ale este stale to kope za nejaku chybu :/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mas ovladace na ten modem pre Vistu? (v tejto teme je dade link na tie ovladace). Skus tie nainstalovat a malo by to ist
Ja osobne co sa tyka 318 a vsetkych usb moodemov by som to vyhodil. Bezpecnost=0, pohodlie=0 a komfort=0. Vsetkym odporucam routre, ak chcu hrat, ukazem im ako sa presmeruju porty a uz ma s tym nikdy neotravuju.
Co sa tyka 318 a driverov, dost dlho trvalo drayteku vyrobit driver pre vistu a ak tento nebude slapat, potom sa dockas tak za dva roky (po skusenostiach s vistami...)
M
Co sa tyka 318 a driverov, dost dlho trvalo drayteku vyrobit driver pre vistu a ak tento nebude slapat, potom sa dockas tak za dva roky (po skusenostiach s vistami...)
M
..Vigor 318 na W7 nerozbeháš, tie ovládače nie sú ani podľa mojich skúseností /možno som smolu mal/funkčné, podpora pre 318 je ukončená..
..pokial áno, sprav podrobný návod do čitateľských recenzií, komunita ti bude vďačná..
..ja som prešiel na router, "normálny" alebo kvalitnejší pod rukou stojí pár Eu..
..a je to bez problémov..
..pokial áno, sprav podrobný návod do čitateľských recenzií, komunita ti bude vďačná..
..ja som prešiel na router, "normálny" alebo kvalitnejší pod rukou stojí pár Eu..
..a je to bez problémov..
Progress... ... 59%
Nechcem sa tu nikomu montovať do remesla, ale nemohol by sa už vytvoriť nový Topic/fórum "Windows Seven" ako má aj Win Vista? Myslím, že už sa o tom dosť "točí" a mohlo by to byť prehľadnejšie.. Je to len môj názor, ktorý posúvam na zváženie...
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
Mám tu jeden problémik že mi pod windows 7 64bit vo firefoxe nechce zobrazovať web stránky kde sa nachádzajú prezentácie v jave. Popritom v zásuvných moduloch vo firefoxe javu nainštalovanú mám.
V inter. exploreri to ide OK. Konkrétne napr. tento link.
http://www.praha.cz/virtualni-prohlidky ... azsky-hrad" onclick="window.open(this.href);return false;
Kliknem naň, v IE načíta obrázok -vo firefoxe len čistá strana. (mám verziu 3.0.8) Neviete čo stým? Vo win XP to šlo.
V inter. exploreri to ide OK. Konkrétne napr. tento link.
http://www.praha.cz/virtualni-prohlidky ... azsky-hrad" onclick="window.open(this.href);return false;
Kliknem naň, v IE načíta obrázok -vo firefoxe len čistá strana. (mám verziu 3.0.8) Neviete čo stým? Vo win XP to šlo.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mne to ide normalne, mam Win. 7 32-bit, Firefox 3.0.8... mas vsetko aktualizovane? Ako Flash Player, Java Runtime Environment?
Tak takúto feature si vážrobour napísal:vo firefoxe nechce zobrazovať web stránky kde sa nachádzajú prezentácie v jave
.
- hondes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Apr, 2009, 09:51
zdar mam problem s instalaciou windowsu.......dostanem sa az k formatovaniu HDD avsak ukazuje mi to nejaky problem s BIOSOM......nwm niekto co to je?
-
- Moderátor
Bohuzial, tvoj mozog zatial nedokaze vysielat obraz do nasich mozgov, takze popis "nejaky problem s BIOSom" postacuje mozno tebe, ale na vyhladanie chyby nie. Plus skus pisat po slovensky, nepouzivaj zhluk pismien "nwm".hondes napísal:zdar mam problem s instalaciou windowsu.......dostanem sa az k formatovaniu HDD avsak ukazuje mi to nejaky problem s BIOSOM......nwm niekto co to je?
- Supersonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
uz ste niekto skusali ten RC co dneska rano unikol ide to v pohode?
-
- Moderátor
A preco sa na to pytas tu ? Pravidla fora si cital ?
- Supersonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
vsak ale to je verejny build to je jedno ci by sa to dostalo do obehu toho 5 maja alebo teraz.. to nieje warez podla mna