BOOT.INI
BOOT.INI
seruste,pocujte vzedy ked sa mi nacita WINXP tak mi napise ze BOOT.INI nebol najdeny ale windows sa mi normal spusti a ked si chcem zmenit bootscreen tak mi tiez napise ze nebol najdeny boot.ini a ze dany bootscreen nie je mozne aplikovat.Neviete mi poradit ci sa to da nahodou niekde stiahnut a popripade kde to ma byt vlozene?dakujem
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: BOOT.INI
najdes ho v roote (c:\)
moj vyzera takto:
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
- ak mas viac diskou s roznmi bootovanimi tak bude iny.
moj vyzera takto:
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
- ak mas viac diskou s roznmi bootovanimi tak bude iny.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
no len je problem ze ja ho tam nemam
tak si ho vytvor!
normal napr v notepade a potom len zmen koncovku
normal napr v notepade a potom len zmen koncovku
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ale co do neho napisat......mam HDD rozdeleny na C: , D: , E: .........
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- skus ho nechat prazdny (ze co to spravy...)
- predpokladam ze bootujes s prvej particie tak tam opis to co je napisane vissie
- predpokladam ze bootujes s prvej particie tak tam opis to co je napisane vissie
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
a kam to mam umiestnit?
Len napis to co ti dal Toman do textaku a premenuj na ini a hod normalne do root-u na C:\ a pojde ti to... ak nechyba aj nieco ine... NTLDR, config.sys...
ked celkom tu mas ten boot.ini ... http://www.sendspace.com/file/bphgnb" onclick="window.open(this.href);return false;
ked celkom tu mas ten boot.ini ... http://www.sendspace.com/file/bphgnb" onclick="window.open(this.href);return false;
ok skusim
ok uz mi to ide diky ALL