O2: Neobmedzený EDGE internet za 6 eur
Re: O2: Neobmedzený EDGE internet za 6 eur
noo mne ten youtube ide vcelku dobre aj ked spojim mobil s pc a surfujem cez pc, sice to trva o poznanie dlhsie kym sa video nacita ale ide to, samozrejme nie HQ video, to uz by fakt dlho trvalo.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
no youtube u mna nehrozi..
noo, ale na icq a nejake to minusurfovanie to staci
pouzivam HTC XDA Exec .. skusal som cez blootooth, aj cez usb kabel - rychlost priblizne rovnaka..problem je zrejme iste v tom ze ten moj mobilek nema edge.. je to tym ze?Rýchlosť Vašeho pripojenia je 36.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 4.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
noo, ale na icq a nejake to minusurfovanie to staci
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
jj, je to tym, s GPRS dieru do sveta neurobis
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
...a pánové, teraz sa spýtam - keď si taký "krpec" ako je O2 môže dovoliť dať takúto akciu, čo bráni podliezť tieto ceny a podmienky niekoľkonásobne prachatejším T-Mobile a Orange? (a to nehovorím len o internete...)
ich nenazranost?Gudas napísal:...a pánové, teraz sa spýtam - keď si taký "krpec" ako je O2 môže dovoliť dať takúto akciu, čo bráni podliezť tieto ceny a podmienky niekoľkonásobne prachatejším T-Mobile a Orange? (a to nehovorím len o internete...)
a btw o2 je vacsi gigant ako orange alebo t mob, teda presnejsie patri pod matersku firmu, ktora je vacsia ako materske firmy orange a t mob.
Môžu si dovoliť dotovať ceny a tedy byť stratoví, vzhľadom na veľkosť firmy čo je za nimi. Získajú zákazníkov postupne takto a ziskovosť môže prísť kľudne hoci za 10 rokov...Gudas napísal:...a pánové, teraz sa spýtam - keď si taký "krpec" ako je O2 môže dovoliť dať takúto akciu, čo bráni podliezť tieto ceny a podmienky niekoľkonásobne prachatejším T-Mobile a Orange? (a to nehovorím len o internete...)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Inac pocty zakaznikov mate tu :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mo ... _operators" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mo ... _operators" onclick="window.open(this.href);return false;
nj, je to rozdiel asi 34 %, tak to sa už dá...
inak najvacsie svinstvo su aj tak asi prepojovacie poplatky ktore su tusim nieco cez 3 Sk, tak ze napr. o2 na hovoroch do inych sieti moc nezaraba ale do vlastnej siete si to moze dovolit a este pekne na tom zarobit
Sledujem tuto temu od zaciatku,len som cakal,ze niekto pisne aj o pripojeni na BOOK.
Neviete daco o tom ?
Ako sa da pripojit net na BOOK s tym O2 ?
Ak ma niekto skusenosti s tym,by mohol pisnut o tom trebars aj v SS,alebo tu,vela cestujem,ale aj pri rybackach kolo obeda,ked neni zaber do tej 16-ej hodky by bodol.
Za skusenosti vopred THX.
Neviete daco o tom ?
Ako sa da pripojit net na BOOK s tym O2 ?
Ak ma niekto skusenosti s tym,by mohol pisnut o tom trebars aj v SS,alebo tu,vela cestujem,ale aj pri rybackach kolo obeda,ked neni zaber do tej 16-ej hodky by bodol.
Za skusenosti vopred THX.
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zoberies mobil, pripojis ho USB kablom/IR/Bluetooth, nainstalujes aplikaciu od vyrobcu (napriklad Nokia PC Suite pre Nokiu) a spustis prislusnu aplikaciu, ktorou pouzijes mobil ako modem. Je to rovnake, ako u ostatnych mobilnych operatorov.
Ja cez o2 fer pripajam aj book, uplna balada, pekne cez bluetooth bud cez nokia pc suite alebo SE suite, podla toho aky mam mobil poruke, pripadne ked nahodis do booku bluesolei, tak nepotrebujes ziadne blbe suity
Rozumiem tomu Bahnhof, takže v prípade, že je mobil použitý ako modem, je stále online, alebo sa naň nedá vtedy dovolať? Bo ak prvá možnosť, tak som práve vyriešil problém netu v novom byte
Ja tiez som v novom byte a pouzivam o2 docasne ako nahradu za net. No a k tomu dovolaniu, asi takto, je to to iste ako ked surfujes cez mobil, ak su prave prenasane data nedovolaju sa ti ale ak sa ti napr nacita stranka a uz nic ine sa nenacitava, tak sa ti dovolaju. Vychadza to z podstaty GPRS a EDGE, data su posielane paketovo, si online ale pripojenie je aktivne len ak su prenasane data, na rozdiel od CSD kedy si furt aktivne online (ako keby si niekam volal), cize sa ti nedovola po celu dobu pripojenia nik.jaffar napísal:Rozumiem tomu Bahnhof, takže v prípade, že je mobil použitý ako modem, je stále online, alebo sa naň nedá vtedy dovolať? Bo ak prvá možnosť, tak som práve vyriešil problém netu v novom byte
Chlapi THX !
Ale ja som myslel daco ako mal Pomaranc dakedy ten Zadacom,alebo ako sa to volalo dakedy,bud USB,alebo nejaky ExpresCard,ci to uz ma dakto odskusane
PE ES KO :Ten navod ako pisete som pouzival v dobe este ked bol mobilny NET v plienkach,myslim s tym FONMODEMom A LA Nokia 6310i
Ale ja som myslel daco ako mal Pomaranc dakedy ten Zadacom,alebo ako sa to volalo dakedy,bud USB,alebo nejaky ExpresCard,ci to uz ma dakto odskusane
PE ES KO :Ten navod ako pisete som pouzival v dobe este ked bol mobilny NET v plienkach,myslim s tym FONMODEMom A LA Nokia 6310i
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black