Problem s DVD RW LG 4120B Nejdu testy medii v NERE
sorry ok budem teraz triafat ale som v praci, a neviem si to overit. Takze skus ponuka start programy ahead nero nero info tool a je tam taka jedna polozka kde ti napise ci mas ok aspi ja som mal ze chybne a potom mi neslo korektne ani cloneXXL to je taky softik neviem ci poznas na zistenie typu ochrany na cd.Tak som isiel na stranku www.adaptek.com je tam download na aspi len si treba dat pozor ci maas win98 alebo xpSkus ak nic tak napis .
Do riti prepac je to www.adaptec.com a nie adaptek :roll:lacko napísal:sorry ok budem teraz triafat ale som v praci, a neviem si to overit. Takze skus ponuka start programy ahead nero nero info tool a je tam taka jedna polozka kde ti napise ci mas ok aspi ja som mal ze chybne a potom mi neslo korektne ani cloneXXL to je taky softik neviem ci poznas na zistenie typu ochrany na cd.Tak som isiel na stranku www.adaptek.com je tam download na aspi len si treba dat pozor ci maas win98 alebo xpSkus ak nic tak napis .
K zobrazeniu info o mediu:
Ak mas nainstalovany CloneCD, tak tento program pouziva funkciu "hide CD-R medium" na oklamanie niektorych ochran. Preto sa medium v systeme tvari, ze je lisovane a nie napalovacie a preto aj nemozno pouzit ziadne programy na identifikaciu media. Tuto funkciu vypnes v CloneCD trayi vedla hodin a info o mediu by sa malo dat zistit (pokial nie je chyba niekde inde).
Ak mas nainstalovany CloneCD, tak tento program pouziva funkciu "hide CD-R medium" na oklamanie niektorych ochran. Preto sa medium v systeme tvari, ze je lisovane a nie napalovacie a preto aj nemozno pouzit ziadne programy na identifikaciu media. Tuto funkciu vypnes v CloneCD trayi vedla hodin a info o mediu by sa malo dat zistit (pokial nie je chyba niekde inde).