Zatial to vyzera tak, ze 32-bitova verzia ma s niektorymi konfiguraciami problemy, ale ved uvidime ako dopadne matopd s testom v poradi OS->NOD->drivery a aplikacie namiesto doterajsej postupnosti OS->drivery->NOD.Shatterhand napísal:dufam ze v tom, co si tu pinkali matopd a faugusztin, ma faugusztin pravdu, lebo aj ja chcem prejst na Nod 4.
nod 32 antivirus 4
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: nod 32 antivirus 4
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Moj subjektivny nazor este.Nod 4 viac "hrkoce" pri starte OS..
no myslim, ze to bude tym pavilionom, vsak dam vediet...Shatterhand napísal:dufam ze v tom, co si tu pinkali matopd a faugusztin, ma faugusztin pravdu, lebo aj ja chcem prejst na Nod 4.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Dik, vcelku mi to pomoze.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
....hlavne ked pouziva rozsirenu heuristiku.louth napísal:Moj subjektivny nazor este.Nod 4 viac "hrkoce" pri starte OS..
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Akurat premyslam nad kupou ESET (NOD32 Antivirus 4 alebo Smart Security 4) na novy, este nedoruceny laptop (Windows Vista® Home Premium ) pre dceru (15r-gymnazium) a poslal som ju vybavit si ISIC takze dufam, a vsetko tomu nasvedcuje, ze nemas pravdu. ISIC vybavis ako student ak mas nad 12r a nie "iba vysokoskolaci".lacikaboss napísal:presedlal som naspat na ESS 3.. vsetko ide ako ma.. len ma trocha mrzi, to ze 50% zlavu mozu mat iba studenti s ISIC.
Maju ho totiz iba vysokoskolaci... zatial frcim na trial. uvidim ako dalej.
Inac sa neviem rozhodnut ci potrebujem SS alebo staci NOD, popripade este uvazujem nad AVIRA (asi free) ktory este aj pri porovnani s konkurenciou vyzera dobre.http://www.isic.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=4#2 napísal:Preukaz ISIC je možné vystaviť iba študentovi nad 12 rokov, ktorý je v deň podania žiadosti:
1. študentom denného štúdia na základnej, strednej alebo vysokej škole, oficiálne uznávanej Ministerstvom školstva Slovenskej republiky
2. študentom denného štúdia na strednej alebo vysokej škole v zahraničí.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Smart security netreba, s nodom+nejakym antispyverom a dobrym FW to zvladnes.Ale zas sa trochu o system treba aj starat,lebo niekomu nod nestaci
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
"Starat sa" znamena nenavstevovat kazdu pofidernu stranku, neinstalovat vsetko co ma napadne, raz za cas aj vyhadzovat z kompu zbytocnosti, obcas defragmentovat harddisk, obcas prescanovat cely pocitac, nemat rezidentnu ochranu na "low" ......atd
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
a co ma defragmentacia spolocne s NODom? ocividne si asi nepochopil kam mierim, louth povedal starať sa, ja hovorím že je to zbytočné, lebo ak je user hlúpy, nepomôže ani 20 AV. Ak sa bavíme o starostlivosti o systém, ak je niekto nadržaný flegmatik, tak jeho chyba
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
starat sa..zabezpecit aby som k normalnemu fungovaniu nepotreboval SS ale stacil by nod..tj..dobre si nastavit nejaky free firewall,nainstalovat free anti spyware a mat legalny win aby sa zaplaty stahovali same..a samozrejme udrzovat chod systemu..cisti registre atd
ja zas netusim co je vyraz "nadrzany flegmatik"
ja zas netusim co je vyraz "nadrzany flegmatik"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Inak na okraj,vo stvrtok som bol na jednom podujati organizovanom najvacsim HW distributorom v SK..a tam sa spustila riadna potycka medzi zastupcami ESETU a jednym obchodnikom.Zacal sa hadat,ze preco predavaju samostatne NOD v krabici.Ze to potom vypada doveryhodne a naivny zakaznik po kupe je spat po 2 tyzdnoch v servise z rozdrbanym systemom a ze ma stoho potom stratu on...no riadna debata..skoro sa pobili uz
Sa teda necudujem....louth napísal:Inak na okraj,vo stvrtok som bol na jednom podujati organizovanom najvacsim HW distributorom v SK..a tam sa spustila riadna potycka medzi zastupcami ESETU a jednym obchodnikom.Zacal sa hadat,ze preco predavaju samostatne NOD v krabici.Ze to potom vypada doveryhodne a naivny zakaznik po kupe je spat po 2 tyzdnoch v servise z rozdrbanym systemom a ze ma stoho potom stratu on...no riadna debata..skoro sa pobili uz
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
To som nepochopil ... mozete doplnit vysvetlenie ? Kde je problem v tom ze to predavaju aj ako krabicu ?