Pretaktovanie Pentia 3
Pretaktovanie Pentia 3
Tákže som začiatočnik v taktovaný a chcel bi som pretaktovať svoj starši pc...takže 733MHZ 130FSB 256RAM 64GRAF. hmm Intel Inside Pentium 3 Zakladna doska Intel easton D815EEA najlepsie bi bolo cez nejaky soft dakujem
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Pretaktovanie Pentia 3
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Nuž s tou doskou moc srandy nebude - Intel na pretaktovanie moc nemyslí ani dnes, nieto ešte v časoch P III.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- s tou doskou nie,
- a potreboval by si Procesor s 100Hhz FSB
- a potreboval by si Procesor s 100Hhz FSB
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ááá kebi som tam pichol ten 100mhz FBS tak bi to šlo ?:) alééé nemusi biť nejak silno ja nwm 300mhz áj tych 70mhz bi potesilo
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Pri "bi" sa pise tvrde, "y" => "by". Dost ma to irituje.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
alé bi-by mi nepomôže satktovať tuuu sunku alebo hej
1. Zacni konecne pisat nornalne a nie v debilstine. Toto nie je pokec...
2. Tvoja zakladna doska nepodporuje OC, a s najvacsou pravdepodobnostou to nepojde ani softom, nakolko do lacnych dosiek by Intel nedaval drahe PLL, ktore by mali moznost zmeny FSB (okrem nastaveni 66-100-133MHz). Teda bohuzial smola. A ako pise Toman, s procikom, co uz bezi na FSB 133MHz, by si si ani moc srandy s taktovanim neuzil.
2. Tvoja zakladna doska nepodporuje OC, a s najvacsou pravdepodobnostou to nepojde ani softom, nakolko do lacnych dosiek by Intel nedaval drahe PLL, ktore by mali moznost zmeny FSB (okrem nastaveni 66-100-133MHz). Teda bohuzial smola. A ako pise Toman, s procikom, co uz bezi na FSB 133MHz, by si si ani moc srandy s taktovanim neuzil.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
a nedalo bi sa aspon o 70mhz asi nie čo?
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Nie ,nedalo by sa ani o 1 Mhz,uz to tu bolo napisane tak nerozumiem naco sa stale pytas?A aj tak si myslim ze by si tych 70Mhz nepocitil