Antec Three Hundred & CM Centurion 590
Antec Three Hundred & CM Centurion 590
Zdravím, mám záujem o túto CASE http://www.tichepc.sk/produkt/Antec-Thr ... -2910.html" onclick="window.open(this.href);return false; skoro všetko mi vyhovuje, až na 5,25" pozície, sú len tri čo je veľká škoda. Mám dve mechaniky, HDD vo Vibration Killery + plánujem pridať ešte jeden a rozmýšľal som aj nad Kaze Master. To je dokopy až sedem 5,25" pozícií, lebo disk "visí" cez dve. Týmto by som sa chcel spýtať či sú 3,5" pozície priskrutkované alebo prinitované a ďalej, či existuje nejaký BOX so štyrmi 5,25" pozíciami kde by som dal disky a uložil ho namiesto terajších 3,5" pozícií. A ešte či by skrinka nestratila stabilitu ak tie 3,5" pozície odstránim. Ďakujem.
Ak si myslíte, že som zaujatý touto skrinkou, tak ani moc nie, pozeral som aj na iné, ale všade je cena pre mňa vysoká. Zdroj potrebujem dať dole a potrebujem aj dostatočné "diery" pre ventilátory t.j. chladenie skrinky. Proste táto skrinka si ma hneď získala, len škoda tých pozícií.
//Doplnený názov druhej skrinky do názvu témy.
Ak si myslíte, že som zaujatý touto skrinkou, tak ani moc nie, pozeral som aj na iné, ale všade je cena pre mňa vysoká. Zdroj potrebujem dať dole a potrebujem aj dostatočné "diery" pre ventilátory t.j. chladenie skrinky. Proste táto skrinka si ma hneď získala, len škoda tých pozícií.
//Doplnený názov druhej skrinky do názvu témy.
Naposledy upravil/-a KingTommy v Po 04. Máj, 2009, 15:35, upravené celkom 1 krát.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Antec Three Hundred
A na cooler master Centurion 590 si pozeral? ten kos na disky čo tam je môžeš vybrať a máš voľných 9x5,25" pozícii,fotky. Alebo je tu ešte jedna od Chieftec nemá síce zdroj dole a iba vetrak vzadu poprípade aj vpredu ale ma 7x5,25" pozícii, ešte stránka výrobcu. A s tou stabilitou u tej Antec skrinke to bude podla mňa po odstránení kosa na 3,5" pozície dosť biedne.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Tak 3,5ky su prinitovane a tuto http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... a&start=15" onclick="window.open(this.href);return false; skorpy to ma prec,pise ze po nasadeni bocnic je to ok.
Mne sa celkom pozdava ta skrinka aj ked niektory nadavaju,ze je az prilis derava a vsetko pocut,ja by som ti minimalne poradil odstranit dierky s prednych kosov na fany,vela to pomoze.
Mne sa celkom pozdava ta skrinka aj ked niektory nadavaju,ze je az prilis derava a vsetko pocut,ja by som ti minimalne poradil odstranit dierky s prednych kosov na fany,vela to pomoze.
Heatman, tak s tou CM 590 si ma teda dostal, pozeral som na stránky CM, ale vôbec som si tam tú skrinku nevšimol. Asi som sa práve rozhodol. Úplne vyhovuje mojím požiadavkám.
k0rben, je to síce fajn nápad, aj som nad niečím takým rozmýšľal, ale disky mám vo Vibration Killery, nikoliv v boxe, takže to s tými L-kami by bolo o niečo ťažšie.
jackhammer, to že je deravá sa mi veľmi páči, hluk mi až tak nevadí, len nech to zase nehučí ako nejaká priemyselná mašina.
Díki všetkým.
k0rben, je to síce fajn nápad, aj som nad niečím takým rozmýšľal, ale disky mám vo Vibration Killery, nikoliv v boxe, takže to s tými L-kami by bolo o niečo ťažšie.
jackhammer, to že je deravá sa mi veľmi páči, hluk mi až tak nevadí, len nech to zase nehučí ako nejaká priemyselná mašina.
Díki všetkým.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
No myslim ze tie L-ka by sa dali urobit aj na vibe-killeroch, je to v podstate ten isty princip uchytenia.
Tak teda beries ten CM nakoniec?
Tu je este REVIEW ak chces.
Len ak tam chces dat dopredu vetraky tak ako je to na obrazku v datacome, tak si budes musiet pomoct nejakymi stahovacimi paskami a dalsi zavesit nejako, lebo dostanes len 1hdd kos, tym padom 1intake fan.
http://www.extrahardware.cz/files/image ... os//25.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
+ TU je este nieco (fanklub vlastnikov cm590-(dost detailne foto)
Tak teda beries ten CM nakoniec?
Tu je este REVIEW ak chces.
Len ak tam chces dat dopredu vetraky tak ako je to na obrazku v datacome, tak si budes musiet pomoct nejakymi stahovacimi paskami a dalsi zavesit nejako, lebo dostanes len 1hdd kos, tym padom 1intake fan.
http://www.extrahardware.cz/files/image ... os//25.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
+ TU je este nieco (fanklub vlastnikov cm590-(dost detailne foto)
Ďakujem pekne za to info, recenziu som čítal už včera, ale ten link na to overclock.net je parádny. Dobré fotky, začal som sa aj obávať či dokážem potiahnúť za MB 24pin a 8pin na CPU, ale podľa fotiek vidím, že to tam dotiahnem v pohode. Takže na 98% beriem ten CM 590.
Inak toho fanu som si vedomý, fan by som nechal vpredu zatiaľ jeden, neskôr by som dokúpil Kama-Bay, možno aj dve a už to tam nejak poriešil.
Sranda, hneď druhý príspevok v tejto téme a všetko sa zmenilo..
Inak toho fanu som si vedomý, fan by som nechal vpredu zatiaľ jeden, neskôr by som dokúpil Kama-Bay, možno aj dve a už to tam nejak poriešil.
Sranda, hneď druhý príspevok v tejto téme a všetko sa zmenilo..
- Thunderbolt
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 18:55
Fíha, to je bedňa. Žeby som aj ja vymenil ?
CPU: AMD Ryzen 9 5900X CPU Cooler: Scythe Fuma 2 MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6900XT 16GB RAM: Crucial Ballistix 4x32GB 3200 Mhz Cl 16 SDD1: Samsung 980 Pro 1TB SSD2: Samsung 980 Pro 2TB PSU: Corsair RMx 750 CASE: Fractal Design Meshify S2 Dark TG LCD1: LG 34GN850 LCD2: EIZO EV2450-BK OS: Windows 10 Pro 64-bit DAC/Amp: Schiit Hel
Vymeň, už som si pozrel aspoň 200 obrázkov, je fakt dobrá. Teda pre mňa úplne vyhovujúca. Vlastne aj pre teba by bola, aspoň by si sa zbavil tej terajšej s tou turbínou, dal lepší chladič na CPU a taktoval vyššie...
- Thunderbolt
- Používateľ
Len sa mi nepáči že zdroj musí byť dole.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X CPU Cooler: Scythe Fuma 2 MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6900XT 16GB RAM: Crucial Ballistix 4x32GB 3200 Mhz Cl 16 SDD1: Samsung 980 Pro 1TB SSD2: Samsung 980 Pro 2TB PSU: Corsair RMx 750 CASE: Fractal Design Meshify S2 Dark TG LCD1: LG 34GN850 LCD2: EIZO EV2450-BK OS: Windows 10 Pro 64-bit DAC/Amp: Schiit Hel
- Thunderbolt
- Používateľ
No je to dobré lebo môžem dať hore FANy ale keďže by som mal túto bedňu tak by som chcel plexi v bočnici a keďže mám Corsair HX520 tak by bol názov dole hlavou nie ?
- tak ho otočiš
dá sa aj tak uchytit aspon moj Enermax Modu je tak/FAN na vrchu/.
dá sa aj tak uchytit aspon moj Enermax Modu je tak/FAN na vrchu/.
- Thunderbolt
- Používateľ
Ale veď práveže keby som ho otočil tak bude názov dole hlavou.
Práve že to je na tom super - klasiku by som už nechcel.Thunderbolt napísal:Len sa mi nepáči že zdroj musí byť dole.