Cudne zvuky PSU
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Cudne zvuky PSU
Zdravim, Mam asi pol roka zdroj http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10158173" onclick="window.open(this.href);return false; a cim dalej tym hlasnejsie je pocut vetrak, ale nie je to zvuk ako keby fukal hlasno ale nieco podobne piskaniu ale cukaniu. Pri starte to je strasne pocut, nakolko grafika este nefuka a fany su na 7 V, pri browsovani to tiez strasne pocut. Riesenie by urcite bolo vymenenie vetraku ale je este v zaruke v ageme. Mam sancu na reklamaciu alebo ake riesenie by ste mi navrhli? dik
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Cudne zvuky PSU
Ak je to jasný piskľavý zvuk, tak to je cievka. Ak take ťukanie alebo slabší rachot, tak je to ventilator. Mne tak hučí ventilator v Enermaxe 425W zvuk je to podobný zvuku traktora ale tiché... počuť len keď dam ucho naň.
Keď zdroj vydava také zvuky a sú ešte v norme, tak nemajú prečo ti reklamovať. Ak vymeniš ventilator, strácaš záruku.
Keď zdroj vydava také zvuky a sú ešte v norme, tak nemajú prečo ti reklamovať. Ak vymeniš ventilator, strácaš záruku.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
taky traktorcek to je, co s tym. nieco poradte okrem menenia vetraku
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Potom ti zostava iba reklamacia. Neviem co chces riesit na mechanickom probleme. Bohuzial, ani vymenou si velmi nepomozes, preto stoji Fortron tolko kolko stoji...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no menit nemenit ja som uz opravil aj zadrety 12cm vetrak a to akoze fakt bez srandy normalne ho karalo na pol otackach
vyriesil to kvalitny kuchinsky olej (lepsi ako m2t ) ale kludne mozes pouzit aj Valvoline
ako je nalepka odlepis das dole taku gumicku a s mierov, najlepsie ak sa bude tocit vetrak tam tak kvapku naparas
vyriesil to kvalitny kuchinsky olej (lepsi ako m2t ) ale kludne mozes pouzit aj Valvoline
ako je nalepka odlepis das dole taku gumicku a s mierov, najlepsie ak sa bude tocit vetrak tam tak kvapku naparas