Antec Three Hundred & CM Centurion 590
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Antec Three Hundred & CM Centurion 590
Nie je nan recenzia, na 14cm neexistuju takmer ziadne recenzie. Ale ked si mam vybrat medzi tymi znackami, tak Yate Loon je urcite nieco, co by som minimalne skusil - kvoli jeho previazaniu na Nexus.
Ja mam doma tie evercool red scorpion a som spokojny, zregulovane na 5V.
BTW: Shampoo, ako si zmeral otacky fanu na zdroji?
BTW: Shampoo, ako si zmeral otacky fanu na zdroji?
Spoiler: ukázať
- Everestom
Ale musíš mat zdroj ktorý ma meranie otáčok vyvedený mimo zdroj cez dvojvodič
Je to ten najtenší káblik.
Ten sa zapája do základnej dosky.
Everest to zobrazuje pod zložkou senzors.
Ale musíš mat zdroj ktorý ma meranie otáčok vyvedený mimo zdroj cez dvojvodič
Je to ten najtenší káblik.
Ten sa zapája do základnej dosky.
Everest to zobrazuje pod zložkou senzors.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ehm, shampoo. Ten kablik mava iba jeden jediny vyrobca - Enermax. U ziadneho ineho vyrobcu som takyto kablik nevidel.
Skoda, bol som zvedavy ako toci moj zdroj, lebo ked dam ruku k "vyduchu" tak skoro necitit zeby nieco fukal.
Tak to som nevedel, to si ma potešil mal som štastie pri výbere zdroja.faugusztin napísal:Ehm, shampoo. Ten kablik mava iba jeden jediny vyrobca - Enermax. U ziadneho ineho vyrobcu som takyto kablik nevidel.
Ja však nechcem riskovať pri kúpe, že kúpim a nakoniec to bude na Má aspoň niekto ten fan, aby sem postol svoj názor naň.
Ale už som asi rozhodnutý pre ten Evercool Red Scorpion. Má super prietok, naplno malinko hučí, ale zregulujem ho.. A k tomu mám ešte otázku, môžem cez rozdvojku 3pin, zapojiť do Zalman Fan Mate 2 dve tie Evercooly a regulovať ich oba súčasne, zvládne to ten Zalman, alebo je to preňho prisilná záťaž. (Tak ako neznesie dve Magmy, napríklad). Dík. Surfoval som po nete snáď celý deň a doešiel som k názoru, že asi najlepšie pre mňa bude dať Magmu na výfuk, 2x Noiseblocker XL1 na nasávanie, 2x Evercool Red Scorpion na odsávanie hore a prachový filter dať pod zdroj. Magma by bežala naplno (asi) horné Evercooly by som reguloval cez Zalma (keď sa to vôbec dá), Noise by bežali taktiež naplno. Nejaký výhrady, tipy, pripomienky?
Ale už som asi rozhodnutý pre ten Evercool Red Scorpion. Má super prietok, naplno malinko hučí, ale zregulujem ho.. A k tomu mám ešte otázku, môžem cez rozdvojku 3pin, zapojiť do Zalman Fan Mate 2 dve tie Evercooly a regulovať ich oba súčasne, zvládne to ten Zalman, alebo je to preňho prisilná záťaž. (Tak ako neznesie dve Magmy, napríklad). Dík. Surfoval som po nete snáď celý deň a doešiel som k názoru, že asi najlepšie pre mňa bude dať Magmu na výfuk, 2x Noiseblocker XL1 na nasávanie, 2x Evercool Red Scorpion na odsávanie hore a prachový filter dať pod zdroj. Magma by bežala naplno (asi) horné Evercooly by som reguloval cez Zalma (keď sa to vôbec dá), Noise by bežali taktiež naplno. Nejaký výhrady, tipy, pripomienky?
: Z O S T A V A :
Ako som uz pisal, tie evercooly mam doma a su v pohode. Mal ich aj Brooly(momentalne sa ich zbavuje v bazare) a tusim ich mal napojene na regulator otaciek. Ale tuto otazku by si mal skor smerovat nanho. Skus mu poslat ss.
Nj lenže pokiaľ viem on má Kaze Master a ja ho nemám, chcem to zapojiť do Zalmanu a to je rozdiel.
Tak ti potom zostava len vyskusat to, popripade ich zregulovat na 5v napevno.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Zo stranky vyrobcu
Zalman fan mate 2
Zalman fan mate 2
Cize sa skus Broollyho spytat kolko "zere" fan.Dimensions 70(L) x 26(W) x 26(H) mm
Weight 20g
Output Voltag 5V ~ 11V ± 2%
Allowable Power 6W or lower
Connector 3-Pin
Skús pozrieť obrázky na nete či niekde nezazrieš nálepku, tam bude prúd a potom si vypočítaš spotrebu hneď.
Ale vážne, nejde tam uchytiť 12cm fan?
Ale vážne, nejde tam uchytiť 12cm fan?
Naposledy upravil/-a tommy1104 v St 06. Máj, 2009, 16:21, upravené celkom 1 krát.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja uz som skusal hladat aj nalepku z ampermi ale akosi som nasiel iba take co maju 400x500 rozlisenie tam to nevidno... inac ten Red Scorpion (RSF-14) ma redukciu na 120mm este taku plastovu kto by nevedel.
len toto ale tu to nevidno asi to tam ani neni
2tommy1104 : on nechce napatie (V) ale
ja co som hladal tak same DC 12 nic viac.
len toto ale tu to nevidno asi to tam ani neni
2tommy1104 : on nechce napatie (V) ale
//v pohode tommy1104 kazdy sa myli , bude to naopak to je jasne....wikipedia napísal:1 watt = 1 volt × 1 ampér
ja co som hladal tak same DC 12 nic viac.
Naposledy upravil/-a k0rben v St 06. Máj, 2009, 16:59, upravené celkom 1 krát.
Obávam sa, že to bude z opačnej strany.
No nič, tak napísať Broolymu nech pozrie.
No tak som sa pomýlil. Jasné, že napätie je 12V. Opravené.
No nič, tak napísať Broolymu nech pozrie.
No tak som sa pomýlil. Jasné, že napätie je 12V. Opravené.
Chcem tam 140mm fany, dve, pomalobežné. Nálepku na nete som našiel poriadnu nenašiel ani ja, ale čo som videl, tak tam písalo len DC 12V, nič iné som si tam nevšimol...