Windows Seven
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Windows Seven
chcem sa opitat ci ma zmysel prejist z XP uplne na W7 ??? prevazne sa na PC hravam a pozeram filmy. Su tam nejake zavazne chyby a problemy s ovladacmi alebo je vsetko riesitelne?
NB: Lenovo Legion 15 15AHP10: AMD Ryzen 7 260, 32GB RAM, 2+1TB SSD, RTX 5050 8GB
pockaj si na final release, potom kupis, nainstalujes a keby ti nieco nahodou neslo mas tam to virtualne xp. toto je beta tak je pochopitelna nefunkcost niektorych programov/ovladacov.
na instalaciu Windows Virtual PC je potrebne Intel Virtualization Technology .. a vyzera to tak ze e5200 to nepodporuje
.. napada vas nejake riesenie? resp skusal to niekto?
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie je riesenie. To je nevyhoda E2xxx a E5xxx.
otazka : skusali ste niekto to 7micku a mate relativne stary HW? zaujimali by ma ako je na tom 7 s drivermi na staru zvukovku SB live 5.1
dik
dik
- Martan
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Na Creative SB existuju neoficialne drivre pre Vistu x64 a tie funguju aj na 7micke...
Naposledy upravil/-a Martan v Št 07. Máj, 2009, 11:29, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
- mohamed
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ja by som hccel od niekoho pocut preco mi padaju beta nvidia 185.81 asi po hodine hrania bsod 
Starý Matlab 6.5 vo virtuálnom XP móde - funguje bez chybičky, už som vysmiaty 
Napísal som e-mail adresu na stiahnutie a stále mi neprišiel mail. Neviete prečo? Rád by so si stiahol RC-cko.
ja som to dnes nahodil a pocas surfovania BSOD
neviem ci to je tiez tymi beta 185.81
CPU: AMD Ryzen R9 5950X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Raijintek CRATOS 850 BLACK Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
je to mozne, na catalystoch zatial bezim bez bluescreenov...
inac uz vyzera ze to ide fajn, aj ked mi blbne napriklad prepinanie profilov CCC, ale to su malickosti
inac uz vyzera ze to ide fajn, aj ked mi blbne napriklad prepinanie profilov CCC, ale to su malickosti
-
ANONYM_a7
Tak je to super ale: Hry neslapu na fullscrene ak je rozlicko nesirokouhle.. to dost nasere.. ale inak pekne pekne
to si musis nastavit v ovladaci grafiky nech ti to roztahuje .. teraz mas asi maintain aspect ratio nastavene