Antec Three Hundred & CM Centurion 590
Re: Antec Three Hundred & CM Centurion 590
A dajú sa dať 120mm? V tom prípade by som vážne neriešil 140mm, vždy budú vibrovať. A vrchný panel bude vždy najnáchylnejší na vibrácie a 140mm zákonite na nízke otáčky vibrujú.
Ty si tým posadnutý, ja nie.
Dajú sa tam uchytiť 80, 92, 120 a 140mm fany.
A riešim ich kvôli prietoku, pôjdu omnoho pomalšie ako nejaké 120mm s takým istým, možno vyšším prietokom.
Dajú sa tam uchytiť 80, 92, 120 a 140mm fany.
A riešim ich kvôli prietoku, pôjdu omnoho pomalšie ako nejaké 120mm s takým istým, možno vyšším prietokom.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
Nepreháňaj.
Ja to myslím vážne, 120mm ľahko zoženieš dobrý a môžeš ho použiť všade.
Ja to myslím vážne, 120mm ľahko zoženieš dobrý a môžeš ho použiť všade.
Ja keď si už niečo vtrepem do hlavy, mňa už nikto nepresvedčí.
Treba zistiť aký odber (či čo to je) majú a či ich Zalman utiahne obe.
Treba zistiť aký odber (či čo to je) majú a či ich Zalman utiahne obe.
140mm odtihnu o podstatny kusok viac ako 120 )
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Broolly mozes zistit prud napisany na tom fane na nalepke? (ak sa ta este KingTommy nepytal)Broolly napísal:...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Broolly myslel som prud nie napatie, ale nastastie si napisal prud s inou jednotkouBroolly napísal:0.27V alebo 0.3V nie som si isty )
Takze ak 0.27A - 1fan - 3.24W, ak 0.3A - 1fan - 3.6W
Ten ZM-fan mate 2 'udrzi' 6W.
skusim doma na starom zalmane ci ho nekantne ) A ked prezije tak neni o ocom )
Broolly, ale oba fany naraz. Keď prežije tak budem veľmi rád. Veľmi by mi to pomohlo. Ale aj tak časom plánujem kúpiť Kaze Master.
No neviem, očividne to prekračuje max. odber.
Ale ešte taká vec - Fan Mate 2 reguluje do 11V. Takže nestačí počítať spotrebu pri 11V? Ja viem, možno kravina, ale neviem naisto, kde treba počítať spotrebu.
Pri 11V a 270mA by to totiž bolo ešte v norme. Tesne, ale bolo.
Ale ešte taká vec - Fan Mate 2 reguluje do 11V. Takže nestačí počítať spotrebu pri 11V? Ja viem, možno kravina, ale neviem naisto, kde treba počítať spotrebu.
Pri 11V a 270mA by to totiž bolo ešte v norme. Tesne, ale bolo.
To by bolo super.
Pýtam sa preto, lebo ani toto ( http://www.tichepc.sk/produkt/Noisebloc ... d-880.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) neutiahne Magmu podľa papieru a v skutočnosti ju regulujem v pohode.
Pýtam sa preto, lebo ani toto ( http://www.tichepc.sk/produkt/Noisebloc ... d-880.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) neutiahne Magmu podľa papieru a v skutočnosti ju regulujem v pohode.
Tak určite, pre istotu sa vždy píše trochu menej.
Tak skrinku (CM Centurion 590) som už objednal a v piatok by som ju mal mať doma.
Týmto sa Vás chcem opýtať ako jednoducho vytvoriť resetovacie tlačidlo, ktoré na skrinke chýba, s elektronikou nemám skoro žiadne skúsenosti, takže prosím pomaly na mňa. Ďakujem. Alebo nedá sa nejaká taká sranda niekde rovno kúpiť celá?
Týmto sa Vás chcem opýtať ako jednoducho vytvoriť resetovacie tlačidlo, ktoré na skrinke chýba, s elektronikou nemám skoro žiadne skúsenosti, takže prosím pomaly na mňa. Ďakujem. Alebo nedá sa nejaká taká sranda niekde rovno kúpiť celá?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Keby si mal Lian Li... http://www.tichepc.sk/produkt/Lian-Li-B ... -3588.html" onclick="window.open(this.href);return false;