Windows Seven
Re: Windows Seven
Heh... diki mal si pravdu, ale dost haluz ze to neni Def
Edit: Prave sa mi to podarilo zbugnut Za nejakych mne neznamych okolnsti zostavaju z pravoklikoveho menu niektore polozky nalapene na desktope Dost sa na tom bavim
Edit: Prave sa mi to podarilo zbugnut Za nejakych mne neznamych okolnsti zostavaju z pravoklikoveho menu niektore polozky nalapene na desktope Dost sa na tom bavim
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Na tie Live! karty sa tam vyslovene pise, ze su nepodporovane, ja som si ju pomylil s Audigy 1, ale skus...Martan napísal:Na Creative SB existuju neoficialne drivre pre Vistu x64 a tie funguju aj na 7micke...
http://digiex.net/drivers/164-creative- ... iel_k.html" onclick="window.open(this.href);return false;
trr:
http://thepiratebay.org/torrent/4106373 ... ta.Drivers" onclick="window.open(this.href);return false;[by.daniel_k]
Spoiler: ukázať
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
skusali ste to niekto instalovat s USB kluca? mam starsi book ktory odpoveda min parametrom ale nema mechaniku
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- Martan
- Používateľ
Hej len si na USB musis prepisat bootcode
http://www.intowindows.com/how-to-insta ... ing-guide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.intowindows.com/how-to-insta ... ing-guide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Caute,
tak aj aj som si nahodil svoju RC verziu, a mam jeden problemik - nechce sa mi spustit program, ktorym sa pripajam na internet - Wellphone XT - internet od orangeu a zariadenie je Toshiba G450. Stiahol som si aj win xp virtualizer a po hodine tahania a instalacii som zistil ze moje cpu (e2160) nepodporuje virtualizaciu - parada..da sa ten program spustit nejak?? lebo aj ked ho dam spustit v rezime kompatibility tak nejde
tak aj aj som si nahodil svoju RC verziu, a mam jeden problemik - nechce sa mi spustit program, ktorym sa pripajam na internet - Wellphone XT - internet od orangeu a zariadenie je Toshiba G450. Stiahol som si aj win xp virtualizer a po hodine tahania a instalacii som zistil ze moje cpu (e2160) nepodporuje virtualizaciu - parada..da sa ten program spustit nejak?? lebo aj ked ho dam spustit v rezime kompatibility tak nejde
VZDY predavam aj inde
Aj ja mám ten istý problém. Môžem použiť len rozlíšenie aké mi doporučuje LCD monitor. Pri inom rozlíšení to stojí za ho...Broslowski napísal:Tak je to super ale: Hry neslapu na fullscrene ak je rozlicko nesirokouhle.. to dost nasere.. ale inak pekne pekne
Ovládače tiež 185.81
Idem hľadať položku čo bolo spomenuté hore. (prečo to nie je default kurňa?)
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
caute a ja som uz vlastnikom rc verzie,ale mam takisto taky problemik mam monitor 24" a ked si dam tapetu tak je taka uzka je sice na celu obrazovku ale je zuzena ,v xp mi to slo ,v sevene to neviem najst kde sa to da nastavit,kde sa to da?
a este mi nejde spustit catalist , mam najnovsie ovladace 9.4 ?
A este je vasci problem je ze zapnem napr fear2 ,tak ja to hravan arozliseni 1280x768 aby som to mal na ful ale teraz mam v strede iba taku malicku obrazovku ,jedine to mam na celej obrazovke vtedy ked dam rozlisenie 1900x1200 ale to mi zas nestiha graficka pls help
a este mi nejde spustit catalist , mam najnovsie ovladace 9.4 ?
A este je vasci problem je ze zapnem napr fear2 ,tak ja to hravan arozliseni 1280x768 aby som to mal na ful ale teraz mam v strede iba taku malicku obrazovku ,jedine to mam na celej obrazovke vtedy ked dam rozlisenie 1900x1200 ale to mi zas nestiha graficka pls help
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
na mojom notebooku mam procak P8400 ten ma oficialne VT ale Sony ho v biose nepovolilo pre tych co maju taky isty problem tu je riesenie ide o patch biosu a funguje super v biose sa iba povoli VT http://vaioubuntu.wordpress.com/2009/03 ... y-vaio-fw/" onclick="window.open(this.href);return false; funguje to vraj na vsetkych notebookoch co maju Aptio BIOS na fore pisal jeden chlap s HP notebookom ze mu to ide tiez takze XP mod my uz funguje
Lenovo ThinkPad T420s
- Martan
- Používateľ
U mna na Acer TravelMate 7730G tiez s P8400 mam VT aktivovane. Pritom v BIOSe to ani nevidim
Na NTB to slape tiez v pohode, jediny problem, ze mi nefunguje jeden programik od Aceru...
Na NTB to slape tiez v pohode, jediny problem, ze mi nefunguje jeden programik od Aceru...
vy co mate nVidie:
http://localhostr.com/files/7e1b64/scaleing.png" onclick="window.open(this.href);return false;
AMD: staci vraj stiahnut 9.4 catalyst
http://localhostr.com/files/7e1b64/scaleing.png" onclick="window.open(this.href);return false;
AMD: staci vraj stiahnut 9.4 catalyst
To by sa to najskor muselo dat spravit. Vzdy ked to zmenis na nvdia scaling a potvrdis tak sa to automaticky prepne na default.
zdravim, mam taky mensi problem, ckcel som nainstalovat win 7rc, no uz pri bootovani sa mi nieco nezdalo, logo windows namiesto pohasinania strasne rychlo pulzovalo, potom sa instalacia dostala do bodu, ked trebalo zadat kluc, no po stlaceni klavesu sa pismeno p stlacilo 10x, takisto aj kurzor blikal viac, ako je obvykle, tak som tento krok preskocil, ze si nastavim klavesnicu vo win. lenze po nainstalovani je zrychlene uplne vsetko a ani znizenie rychlosti dvojkliku a opakovania klavesy nepomahaju, takisto je zrychlene video, animacie, hodiny - sekundova rucicka lieta jak sialena dokola... no proste vsetko,
stretli ste sa uz niekto s niecim takym? ak ano velmi by mi pomohlo dajake riesenie
este testovacia zostava: x2 5000+ oc aj stock, x3 710 oc aj stock, 4gb ram, asus m3a - amd770/sb700, disky v raid 0, skusane w7 32 aj 64 bit, v priebehu dalsieho tyzdna mozem otestovat aj na intel zostavach s c2d, prip. xeon, zial na vikend som myslel, ze sa budem hrajkat doma s w7
na zaver sa ospravedlnujem za nulovu upravu texru, pisem z mobilu, kedze na pc sa neda
este video co to robi
stretli ste sa uz niekto s niecim takym? ak ano velmi by mi pomohlo dajake riesenie
este testovacia zostava: x2 5000+ oc aj stock, x3 710 oc aj stock, 4gb ram, asus m3a - amd770/sb700, disky v raid 0, skusane w7 32 aj 64 bit, v priebehu dalsieho tyzdna mozem otestovat aj na intel zostavach s c2d, prip. xeon, zial na vikend som myslel, ze sa budem hrajkat doma s w7
na zaver sa ospravedlnujem za nulovu upravu texru, pisem z mobilu, kedze na pc sa neda
este video co to robi
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=wkCOCT5GHtA
Zdravim,tento win je celkom fajn,len neviem nainstalovat zasuvny modul,proste aj ked ho tam nainstalujem tak nejde a stale som neprisiel na jedno zariadenie v device manageri PCI input device,The drivers for this device are not installed. (Code 28)
Tak som to poriesil,chybajuce zariadenie je pravdepodobne gameport na audigy 2,lebo ked som dal kartu von tak to uz nepise nic,no a zasuvne moduly funguju len na exploreri na mozile zatial nie
Tak som to poriesil,chybajuce zariadenie je pravdepodobne gameport na audigy 2,lebo ked som dal kartu von tak to uz nepise nic,no a zasuvne moduly funguju len na exploreri na mozile zatial nie
Naposledy upravil/-a Milkino77 v Pi 08. Máj, 2009, 11:03, upravené celkom 1 krát.
valistar m apravdu, je to sice dmc ale funguje to fakt mi nejde do hlavy preco to tak neni DEF. ale snad to ma nejake racionalne vysvetlenie....
Edit:Ten windows media center je dokonaly, strasne moc sa nad nim rozplivam
Edit:Ten windows media center je dokonaly, strasne moc sa nad nim rozplivam