Ako zmazať systém?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 13. Sep, 2008, 14:29
Ako zmazať systém?
Podarilo sa mi nainštalovať windows na oddiel E a chcel by som ho teraz zmazať lenže nejde vypisuje mi - K provedení této akce je nutné oprávnení - skúšal som aj v núdzovom režime ale ani tam to nejde zmazať,skúsil som aj program UNLOCKER ale ten mi nechce pod Vistou 64 ísť,vedel by mi niekto poradiť ako ten windows zmazať?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Ako zmazať systém?
Napriklad sformatovanim oddielu E v biose. Ale to ti zmaze vsetky data z oddielu E.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Sorry, nemyslel som v biose. Myslel som: vlozit instalacne CD, restartovat komp, dat nabootovat z CD, (este pred spustenim OS) dat nahrat do oddielu E - povie ti ze tam uz je OS - a da ti moznost ho zformatovat. Ja som to robil na notebooku tak.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 13. Sep, 2008, 14:29
To by som nerád mám tam kopu filmov,hier,programov a muziky
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
OS sa da zmazat aj bez formatovania, len uz neviem presne ako
napriklad z Hiren´som ma tam Volcov Commander
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb