Colin McRae: DiRT™2
Re: Colin McRae: DiRT™2
jj je to nice len som zvedavy ako to pojde na G25
Krasa ten defekt, voda vsetko strasne sa tesim
AMD Ryzen R7 1700X @3.85 , CRYORIG H5, R9 270, 16GB ram,
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
vyzera to dobre, som zvedavy, ale jednotka davala dost zabrat volantu hlavne grafika je paradna, no to bola aj v jednotke...
co sa enginu tyka. EGO bol predsa aj v DIRT 1 aj GRID, ci sa mylim
no simulacie sa velmi robit neoplati....simulacie su len pre dost uzku skupinu ludi, zial....ja osobne mam najradsej nieco medzi, nieco, co je celkom realna simulacia, ale netreba sa tam nejako brutalne piplat s nastaveniami auta atd...od DIRT 2 a asi aj GRID 2 (este asi o nom nik nehovoril, ale podla mna bude na 100%) sa da cakat nieco take
Niekto tu spomenul NFS - s poslednym dielom, teda Undercover, som bol celkom spokojny, zmena studia pomohla a na Shift som moc zvedavy
co sa enginu tyka. EGO bol predsa aj v DIRT 1 aj GRID, ci sa mylim
no simulacie sa velmi robit neoplati....simulacie su len pre dost uzku skupinu ludi, zial....ja osobne mam najradsej nieco medzi, nieco, co je celkom realna simulacia, ale netreba sa tam nejako brutalne piplat s nastaveniami auta atd...od DIRT 2 a asi aj GRID 2 (este asi o nom nik nehovoril, ale podla mna bude na 100%) sa da cakat nieco take
Niekto tu spomenul NFS - s poslednym dielom, teda Undercover, som bol celkom spokojny, zmena studia pomohla a na Shift som moc zvedavy
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
mna ohurila ta voda.. dajme tomu v 140tke vpalit do mlaky, kt. je vysoka do 1/3-1/2 spoilera je pekna volovina..
1. okupe sa vsetka elektronika...
2. tlak vody na spoiler je vysoky a mohlo by ho minimalne poskodit..
Rozmyslam ci si chodia programatori zajazdit na skutocnu rally..
V 140-tke to sice neni ale tu mas aj skutocnu rally. Tie auta toho vydrzia viac nez si myslis.lacikaboss napísal:mna ohurila ta voda.. dajme tomu v 140tke vpalit do mlaky, kt. je vysoka do 1/3-1/2 spoilera je pekna volovina..
tak neviem.. typujem to na take 70-90km/h
voda mu siahala po "lizatko" a si vydel co sa dialo v podbehoch...
skus vletiet s autom do vyjazdenych kolaji od kamionov kde je voda.. hrozne to citit a je tam o hodne malo vody..
http://www.youtube.com/watch?v=nKcWZNjB45w" onclick="window.open(this.href);return false; viac vody a ako ho to spomalilo
voda mu siahala po "lizatko" a si vydel co sa dialo v podbehoch...
skus vletiet s autom do vyjazdenych kolaji od kamionov kde je voda.. hrozne to citit a je tam o hodne malo vody..
http://www.youtube.com/watch?v=nKcWZNjB45w" onclick="window.open(this.href);return false; viac vody a ako ho to spomalilo
Ono zalezi dost od tej rychlosti, ak pojde dost rychlo a draha cez vodu nebude dlha tak to moze prejst ala AGUAPLANING, cize sa nemusi ponorit ale prebehnut povode.
OT: nechcem vediet co to robi s brzdami to nahle ochladenie vo vode
OT: nechcem vediet co to robi s brzdami to nahle ochladenie vo vode
AGUAPLANING je tiez jedna z moznosti.. toto urobil bratranec na 120cine, ked si nevsimol potok.. proste to preplaval a cez deravu skodovecku sa dostala voda do vnutra
boh vie ake kotuce montuju na auta.. minule som na rally videl ako oktavke doslova svietili kotuce od teploty..
ale kebyze maju vsetky tieto veci zakomponovat do hry, tak by to potom bol simulator.
A hracov by asi nepotesilo, ze maju najlepsi cas a zrazu im prasknu brzdove kotuce
boh vie ake kotuce montuju na auta.. minule som na rally videl ako oktavke doslova svietili kotuce od teploty..
ale kebyze maju vsetky tieto veci zakomponovat do hry, tak by to potom bol simulator.
A hracov by asi nepotesilo, ze maju najlepsi cas a zrazu im prasknu brzdove kotuce
asi budem mat orgazmus...
lenze mi to asi nepojde a ked pojde, aj tak si neuzijem tie blbovinky..
lenze mi to asi nepojde a ked pojde, aj tak si neuzijem tie blbovinky..
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Pokial viem tak DiRT sa nehra na zdiadnu 100% simulaciu...
Neviem na co tu rozoberate tlak vody pri prejazde mlakou
Neviem na co tu rozoberate tlak vody pri prejazde mlakou
to len tak aby sme vyplnili cas kym tu niekto neda zasa nejake nove info