Problem zo zvukom 5.1
- belani
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 07. Nov, 2006, 02:00
Problem zo zvukom 5.1
Repraky Genius 5000
Doska Asus P5B
Ovladace nainstalovane.
Probem spociva v tom ze mi stereo zvuk neprehra cez vsetky repraky co vo win XP nebol problem. Cez vsetky repraky mi to ide len ked mam 5.1. zvuk. Urcite nieco take je tak prosim o radu
Doska Asus P5B
Ovladace nainstalovane.
Probem spociva v tom ze mi stereo zvuk neprehra cez vsetky repraky co vo win XP nebol problem. Cez vsetky repraky mi to ide len ked mam 5.1. zvuk. Urcite nieco take je tak prosim o radu
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Problem zo zvukom 5.1
Skus pravy klik ikonka zvuku > Playback devices
Pravy klik v zozname na Speakers > Properties
Zalozka Enhancements ako na obrazku, a tu by si mal mat nieco ako Speaker Fill, alebo iny nazov pre obdobnu funkciu...
Pripadne stiahni ovladace a tam by mala byt utilitka, v ktorej sa da nieco obdobne nastavit
Pravy klik v zozname na Speakers > Properties
Zalozka Enhancements ako na obrazku, a tu by si mal mat nieco ako Speaker Fill, alebo iny nazov pre obdobnu funkciu...
Pripadne stiahni ovladace a tam by mala byt utilitka, v ktorej sa da nieco obdobne nastavit
Spoiler: ukázať
- belani
- Nový používateľ
Najvecsia sranda je ze založka Enhancements tam u mna nie je tak neviem hh a ovladace som nahodil co su na vistu a tam mi to vlastne viac menej konfiguruje vsetko cez tie windowsacke veci taknevime ci mam najt nejaky emulator zvuku alebo nieco podobne
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No a v system tray-i nemas niaku ikonku na zvuk, myslim od vyrobcu...
Ak si nainstaloval tie drivre pre Vistu, tak sa ti musel nainstalovat SoundMAX driver aj niaka utilitka a zrejme tam to nastavis.
Ak si nainstaloval tie drivre pre Vistu, tak sa ti musel nainstalovat SoundMAX driver aj niaka utilitka a zrejme tam to nastavis.
- belani
- Nový používateľ
hejhej soundmax mam nainstalovany ale neni to tam nikde uz som skusal vsetko co tam bolo a nic nepomohlo ale vyriesil som to tak ze som prepol stereo jack na PC zo subakom cez dva cinče taže momentalen mi to hra zo vsetkych reprakov akurat ked zasa budem chciet pocuvat plnohdontny 5.1 zvuk tak budem musiet zasa prepinat kabliky ale zajtra behnem kupit rozdvoku a problem vyrieseny hadam aspon takto zatial
- belani
- Nový používateľ
ak ma pamat nekalem tak to su ovladace z Xp nie sedmičky alebo visty ale skusim XP-čkove ovladace nahodit vecer ked pridem uvidim ci ich zožere
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ano su to xp ovladace ale vo vistovych alebo 7 nemas nieco podobne? v nastaveniach musi take nieco byt
- belani
- Nový používateľ
Vies co nahodil som vistove na sednicku a viac menej kliknem ked tam chcem nico zmenit a hodi mi to windowsacke ovladanie nic dokopy tam neni
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Cize tam nemas nic take ako ja na XP SoundMax?
Daj klik na ikonku SMAX control panel v trayi nie na windowsacku ikonu reproduktora, daj potom hore ikonu takeho klucu (preferences-moznosti) a tam mas nastavenia.
Dufam ze je to tak neviem ci sa lisi SMAX na xp a na vistu (myslim vizualne)
Daj klik na ikonku SMAX control panel v trayi nie na windowsacku ikonu reproduktora, daj potom hore ikonu takeho klucu (preferences-moznosti) a tam mas nastavenia.
Dufam ze je to tak neviem ci sa lisi SMAX na xp a na vistu (myslim vizualne)
- belani
- Nový používateľ
hej lisi sa to a dost ja som bol z toho tiez prekvapeny este som sa pytal bracha ze treba nejake aktualizacie stiahnut ze tam su nove ovladace uvidim ale aj tka nahodim asi inu zvukovku tak ta mozno pojde tak ako checm uvidim dam vedet
Nastavenie zvuku 5.1:
Kliknúť pravým v system tray na ovládanie hlasitosti, vybrať "Zvuky", kartu "Prehrávanie", Speakers a dať "Konfigurovať" a vybrať "Priestorový zvuk 5.1"
Kliknúť pravým v system tray na ovládanie hlasitosti, vybrať "Zvuky", kartu "Prehrávanie", Speakers a dať "Konfigurovať" a vybrať "Priestorový zvuk 5.1"
cawte mam problem zo zvukom nechce my nainstalovať ovladač mam integrovanu zvukovku alc888 pomoc !!!