Survival akcia zadarmo - Zombie Panic
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Survival akcia zadarmo - Zombie Panic
Hravate niekto tuto skvelu hru?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gMDG5ZF2FxQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gMDG5ZF2FxQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"[/youtube]
Je to survival COOP akcia, zalozena na Source engine, cize vyzaduje, aby ste mali aspon jednu hru so Source zakupenu (najlacnejsi HL2DM, za 5€).
Ak by to niekto mal nahodene (cez steam sa to da zadarmo stiahnut), mozeme niekedy dat nezabudnite na mikrofon. Je to vazna sranda, hlavne v noci. A podotykam, ze je to zabavnejsie nez L4D.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gMDG5ZF2FxQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gMDG5ZF2FxQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"[/youtube]
Je to survival COOP akcia, zalozena na Source engine, cize vyzaduje, aby ste mali aspon jednu hru so Source zakupenu (najlacnejsi HL2DM, za 5€).
Ak by to niekto mal nahodene (cez steam sa to da zadarmo stiahnut), mozeme niekedy dat nezabudnite na mikrofon. Je to vazna sranda, hlavne v noci. A podotykam, ze je to zabavnejsie nez L4D.
Spoiler: ukázať
Re: Survival akcia zadarmo - Zombie Panic
v com zabavnejsie ako left4dead?
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Strasne mi to pripomina Zombie Mod servery na CS 1.6 akurat toto je source...
nebavilo ma to..., diprip bol lepsi
- icefire
- Pokročilý používateľ
no osobne som vyskusal aj L4D pocas free vikendu, ale na toto sa to nechyta, princip hry je v niecom uplne inom:
vyborna atmosfera, hudba z hororov, brutalne prostredia oproti L4D, zabavnejsie game mody (objective based ako priklad)
ziadne AI, i ked pokrocile, zombie su ludia, ako aj survivors
realne zbrane s recoilom, vahovym systemom a podobne
infection rate, virus carrier a podobne vylepsenia gameplay - nie je nic lepsie, ak sa vas teamovy kamarat zmutuje na zombie za vasim chrbatom
super komunita
ziadna bezhlava strielacka, ale teamwork s prepracovanym systemom
l4d mi vazne pripadal ako aim&click, bez nejakej zasadovej zmeny zauzivaneho systemu tychto hier, skor sa orientujem na hlbsi teamplay, preto sa mi to paci
to video nie je moc podarene, to uznavam, ale bez vyskusania...
vyborna atmosfera, hudba z hororov, brutalne prostredia oproti L4D, zabavnejsie game mody (objective based ako priklad)
ziadne AI, i ked pokrocile, zombie su ludia, ako aj survivors
realne zbrane s recoilom, vahovym systemom a podobne
infection rate, virus carrier a podobne vylepsenia gameplay - nie je nic lepsie, ak sa vas teamovy kamarat zmutuje na zombie za vasim chrbatom
super komunita
ziadna bezhlava strielacka, ale teamwork s prepracovanym systemom
l4d mi vazne pripadal ako aim&click, bez nejakej zasadovej zmeny zauzivaneho systemu tychto hier, skor sa orientujem na hlbsi teamplay, preto sa mi to paci
to video nie je moc podarene, to uznavam, ale bez vyskusania...
Zombie ja rad. Aj CS aj L4D. Idem to skusit.
EDIT: Tak skusit nejdem. HL2:DM nestaci. Teda minimalne na instalaciu cez steam
EDIT: Tak skusit nejdem. HL2:DM nestaci. Teda minimalne na instalaciu cez steam
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- icefire
- Pokročilý používateľ
ak si ho ziskal v ramci promo akcie zadarmo, tak nie, to sa za kupu vlastnictva Source Engine nepovazuje. Ak si ho kupis samostatne, tak vtedy ano, je to aj v poziadavkach
- icefire
- Pokročilý používateľ
trosku lepsie videjko z hry, odporucam na prezretie :
http://www.youtube.com/watch?v=RNMcoD4KDMo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=RNMcoD4KDMo" onclick="window.open(this.href);return false;
- icefire
- Pokročilý používateľ
tak co, nikto nehravate tuto akciu ? uz mame zalozenu grupu na steame
Kludne sa pripojte, dnes mame scheduled eventZombie Panic and Zombie master group (SK/CZ)
ako najdem tu grupu? a su este nejake podobne hry na steame zadarmo?
nick: xtrinyicefire napísal:daj mi nick na Steam a pozvem ta do nej
- icefire
- Pokročilý používateľ
mas pozvanku
btw statistiky hry pre STEAM - ma velmi slusne umiestnenie na fakt, ze sa jedna o Source mod
http://store.steampowered.com/stats/" onclick="window.open(this.href);return false; -View Steam players per game
btw statistiky hry pre STEAM - ma velmi slusne umiestnenie na fakt, ze sa jedna o Source mod
http://store.steampowered.com/stats/" onclick="window.open(this.href);return false; -View Steam players per game
Tak som si cez STEAM stiahol HL2 DM a tiez HL2 Lost Coast (su zadarmo), no ked dam instalovat ten ZOmbie PAnic, tka mi vypisuje, ze vyzaduje povodnu hru HL2....
Ako to ide vam ?
//EDIT: Bude postacovat aj HL2 EP1, ktora obsahuje o.i. HL2 DM a HL1 DM Source, ktoru mam zakupenu ?
//EDIT2: Takze uz sa to taha, da sa nejak zlucit 2 STEAM accounty dohromady ? (konkretne Counter Strike Anathology a Half-Life2 EP1)
Ako to ide vam ?
//EDIT: Bude postacovat aj HL2 EP1, ktora obsahuje o.i. HL2 DM a HL1 DM Source, ktoru mam zakupenu ?
//EDIT2: Takze uz sa to taha, da sa nejak zlucit 2 STEAM accounty dohromady ? (konkretne Counter Strike Anathology a Half-Life2 EP1)
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- icefire
- Pokročilý používateľ
x_x_x_x o Source a ich licencnej politike ohladom ZP:S som tu uz napisal prispevok, ktory zodpoveda tvoju otazku
co sa tyka zlucenia, neda sa to ziadnym sposobom
mimochodm ZP:S obdrzal par dni dozadu update na 1.6, je znacne vylepseny gameplay a pribudol novy Hardcore mod pre ZPH mapy
btw postni mi svoje ID-cko, mozeme potom dat niekedy
co sa tyka zlucenia, neda sa to ziadnym sposobom
mimochodm ZP:S obdrzal par dni dozadu update na 1.6, je znacne vylepseny gameplay a pribudol novy Hardcore mod pre ZPH mapy
btw postni mi svoje ID-cko, mozeme potom dat niekedy