"Mam tieto repraky asi 4 meisace a za ten cas som si ich dobre preskusal. Hraju sice dobre, hlavne ten subak, ale tie satelity v dost pripadoch nestihali. No ale vyskitol sa mi pri nich jeden dost zaujimavy problem. Pokazil sa mi lavy satelit. Stalo sa tak po dlhodobejsom pouzivani pri vyssej hlasitosti. Hudbu som pustal asi po dobu viac ako 6 hodin. Hlasitost bola asi na urovni 75%, ako aj zosilnenie subwoofera. Reproduktor proste prestal z nicoho nic hrat a hral az po miernom zatlaceni na membranu."
...je to okopirovane ale tento isty proiblem mam aj ja ... a chcem sa vas opytat na nejake kvalitne nahrady za tie satelity... chcem kupit nejaky par ale neviem aky... mali by sa dat napojit na ten sw a cena tak okolo 100e... vopred dakujem za vsetky pripomienky
Z-2300 a nahradné satelity
Z-2300 a nahradné satelity
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
Re: Z-2300 a nahradné satelity
nechces to reklamovat? ci by to neslo?
co viem tak tie satelity hraju fajn...
co viem tak tie satelity hraju fajn...
hmmm reklamacia... no krabica padla za obeť, ked sme boli na chate, tak teraz neviem co a ako... a aka je tam cakacia doba?
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
maximalne mesiac podla zakona
Naco ti je krabica? Podla zakona ju mat nemusis, staci zarucak
to sa dá relatívne ľahko opraviť, chyba je najskôr vo vykmitanom prívode k cievke...
Spoiler: ukázať