Prepojenie CRT TV s PC na prehratie filmov

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31

Re: Prepojenie CRT TV s PC na prehratie filmov

Príspevok od používateľa pEpinko »

Ako pozeram to WD, tak tam mas na vyber bude HDMI, alebo Composite. Kedze nemas na TV HDMI budes sa musiet uspokojit s Compositom, iny signal z toho pravdepodobne nedostanes. Medzi RGB, S-video a Composite je viditelny rozdiel. A bohuzial composite je na tom najhorsie. Nieze by sa to nedalo pozerat, ale ked uvidis iny signal, tak uz sa ti to bude zdat dost hnusne (aspon u mna to tak bolo). Ale z kombinacie tvoj TV a ten WD aj tak nic lepsie nedostanes :( .
ac3
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 03. Máj, 2009, 16:37

Príspevok od používateľa ac3 »

pEpinko napísal:Ako pozeram to WD, tak tam mas na vyber bude HDMI, alebo Composite. Kedze nemas na TV HDMI budes sa musiet uspokojit s Compositom, iny signal z toho pravdepodobne nedostanes. Medzi RGB, S-video a Composite je viditelny rozdiel. A bohuzial composite je na tom najhorsie. Nieze by sa to nedalo pozerat, ale ked uvidis iny signal, tak uz sa ti to bude zdat dost hnusne (aspon u mna to tak bolo). Ale z kombinacie tvoj TV a ten WD aj tak nic lepsie nedostanes :( .
Ešte mám jednu možnosť a to je že rozmýšľam nad kúpou eGreat EG-M34A, má možnosť aj siete, to do budúcnosti ale má aj Component. Keby tú moju spomínanú SCART spojil s týmto Component-om, išlo by to lepšie, dalo by sa to?
Toto je už moja posledná otázka lebo už mi zo mňa vlasy dupkom vstávajú, dík za ohotu poradiť yahooo
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

ak mas volnych 500E tak odporucam: http://myego.cz/item/tvix-m-6500a-luxus ... e-pro-htpc" onclick="window.open(this.href);return false;
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31

Príspevok od používateľa pEpinko »

ac3 napísal:Ešte mám jednu možnosť a to je že rozmýšľam nad kúpou eGreat EG-M34A, má možnosť aj siete, to do budúcnosti ale má aj Component. Keby tú moju spomínanú SCART spojil s týmto Component-om, išlo by to lepšie, dalo by sa to?
Toto je už moja posledná otázka lebo už mi zo mňa vlasy dupkom vstávajú, dík za ohotu poradiť yahooo
Pekne porovnanie je na http://www.lyberty.com/encyc/articles/svideo.html (zaskroluj na taku tabulku). Osobne som Component nikdy nepouzil, takze priamu skusenost s tym nemam. Ist by to do toho SCARTu malo.
ac3
Nový používateľ
Nový používateľ

beardie napísal:ak mas volnych 500E tak odporucam: http://myego.cz/item/tvix-m-6500a-luxus ... e-pro-htpc" onclick="window.open(this.href);return false;
No, 500E sa mi zdá už dosť:-), ten eGreat je zaujímavý že dúfam že nebude prehnane drahý a má tú sieť oproti WD playeru. Ešte som ho tu u nás nevidel v ponuke takže sa uvidí.
ac3
Nový používateľ
Nový používateľ

pEpinko napísal:
ac3 napísal:Ešte mám jednu možnosť a to je že rozmýšľam nad kúpou eGreat EG-M34A, má možnosť aj siete, to do budúcnosti ale má aj Component. Keby tú moju spomínanú SCART spojil s týmto Component-om, išlo by to lepšie, dalo by sa to?
Pekne porovnanie je na http://www.lyberty.com/encyc/articles/svideo.html (zaskroluj na taku tabulku). Osobne som Component nikdy nepouzil, takze priamu skusenost s tym nemam. Ist by to do toho SCARTu malo.
Ten Component tam je na najlepšej pozícii , už len to skúšať či mi ten starý SCART zoberie ale ved uvidíme a díky :music:
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

- racej si kup hocijaky lacny 32" LCT za 300Euro obraz bude lepsi ako so starou 4:3 telkou
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ac3
Nový používateľ
Nový používateľ

Toman napísal:- racej si kup hocijaky lacny 32" LCT za 300Euro obraz bude lepsi ako so starou 4:3 telkou
Samozrejme že 4:3 by už bola dávno v koši, nevravím že mám dobrú TV na dnešnú dobu ale na chalupu bude ešte dobrá Philips PW a najaké číslo s plochou obrazovkou a 16:9. Jediná nevýhoda že má 50 kg :-). Teraz čakám buď na Samsung alebo na Philips čo povedia s cenami v týchto nových modeloch a aspoň v 46-47". :dance:

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"