Bug list Windows 7
Re: Bug list Windows 7
No ja to uspávam aj hibernujem a veru žiaden BSOD.
Mám to aj OC, ovládače budú zrejme rovnaké (Intel čipset, ATi grafika,...)
Osobne mám problém iba s Crysis Warhead - ale čo som vygúglil, je to problém ATi driverov nesúvisiaci s Windows 7.
Mám to aj OC, ovládače budú zrejme rovnaké (Intel čipset, ATi grafika,...)
Osobne mám problém iba s Crysis Warhead - ale čo som vygúglil, je to problém ATi driverov nesúvisiaci s Windows 7.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, ja som zatial uspal 2x, pekne sa uspalo, no ked sa zapinalo tak ked uz nabeholo obraz tak bum, BSOD... Oficialna sprava je :
Podla tohto je jedina moznost vypnut SATA, co logicky u mna pouzitelna moznost nie je :
http://social.technet.microsoft.com/For ... 29e84fc509" onclick="window.open(this.href);return false;
Kód: Vybrať všetko
The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xfffff6fb40001bd0, 0xffffffffc000000e, 0x00000001f670f884, 0xfffff6800037a000). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 051009-15100-01.
http://social.technet.microsoft.com/For ... 29e84fc509" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomus
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Dec, 2007, 08:00
po random case (cca 30 min a viac) bezohladu na spustenu aplikaciu zacne pocas asi 30 sekund vsetko postupne zamrzat.ak som vo full screene tak freeze, este ako tak zareaguje na alt+tab (zobrazi task bar) a potom uplny freeze. ak som v oknach tak najprv to co pouzivam a potom ostatne otvorene veci... task bar este ako tak reaguje ale uz nic nespusti. alt+ctrl+del nereaguje. Takto sa cely system okrem kurzoru mysi odmlci asi na 3-4minuty a potom zas vsetko nabehne. Skusal som aj reinstall a nepomohlo... build 7000 mi siel bez problemov. idem s5 na betu... sr*l to pes zatial, pockam si na update.
PS: je to notas asus M70sr a win7 je x64
PS: je to notas asus M70sr a win7 je x64
notepad++ 5,3,1 nefunguje diakritika > prepnúť compat. mode (keď sa to tu rozbehlo aj s inými programami)
.
Bug?
Pri tooltipe (podržať myš nad súborom) ukazuje formát času 12hodinovy (tj 9:10 namiesto 21:10), aj ked je nastavené 24h zobrazenie robí to aj vám?
Pri tooltipe (podržať myš nad súborom) ukazuje formát času 12hodinovy (tj 9:10 namiesto 21:10), aj ked je nastavené 24h zobrazenie robí to aj vám?
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Mne to zobrazuje normalne.
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
pri spusteni .mp4 windows nereaguje... bug?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Existuje problem s novym nForce ovladacmi, po nejakom case sa strati sietkova konektivita, a to kompletne. IP ostane pridelena (DHCP), alebo nastavena, ale vyleti komplet pristup do LAN a netu. Je potrebne pripojenie vypnut a zapnut.
Riesenie - neinstalovat nove nForce ovladace pre sietovku od nvidie, ale pouzivat default ovladace OS. Ovladace chipsetu si mozete nahat, ja som odinstalil len sietovkove a 7edmicka si tam dala nazad svoje a fici to.
Riesenie - neinstalovat nove nForce ovladace pre sietovku od nvidie, ale pouzivat default ovladace OS. Ovladace chipsetu si mozete nahat, ja som odinstalil len sietovkove a 7edmicka si tam dala nazad svoje a fici to.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Podobný problém, ale s Realtek sieťovkou(-ami). Mal som dlhšiu dobu nainštalované ovládače od Realtek-u pre Vistu, všetko fungovalo ok, až donedávna - po nabootovaní/prebudení zo sleep-u sa stratilo sieťové pripojenie, ale v mojom prípade nepomohlo vypnutie a zapnutie pripojenia. Nabehlo to samo až po určitom čase (niekoľko minút).shiro napísal:...
Oninštalovanie Realtek driverov a ponechanie originálnych defaultných pomohlo.
My suggestion: pre LAN ponechať ovládače nájdené systémom automaticky.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Hej vzdy je lepsie nechat povodny ovladac, nainstalovany systemom.
Tento problem bol a je aj na Vistach.
A tiez sa treba vyhnut ovladacom sietoviek z Windows Update, tie mi tiez davnejsie narobili dost problemov...
Tento problem bol a je aj na Vistach.
A tiez sa treba vyhnut ovladacom sietoviek z Windows Update, tie mi tiez davnejsie narobili dost problemov...
Spoiler: ukázať