pomoc search
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
pomoc search
čawte keď dám vo windows search normálne aj v otvorenom okne kliknem na search tak mi má vyhodiť okno s vyhľadávačom ale asi pred dvoma týždňami mi to prestalo fungovať je to nefunkčné okno mi ani nevybehne newiete niekto kde by mohla byť závada? dik
Spoiler: ukázať
Re: pomoc search
Počul si už niekedy o čiarkach? Po piatom prečítaní mám stále dosť zásadný problém pochopiť čo vlastne chceš. Plus teda popis problému vo windows (akých?) mi nefunguje okno (v akých situáciách, čo si robil odkedy fungovalo naposledy atď) je fakt úžasný
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: pomoc search
no chlapče
mám problém, pretože asi pred týždňom som klikol na tlačidlo search vo windowsáckom okne (mám xp pro sp 3) a neudialo sa vôbec nič . obvikle keď na to kliknem , vyskočí mi okno s možnosťami pre vyhľadávanie , ale tento raz ako by som ani na tlačidlo neklikol ok?
mám problém, pretože asi pred týždňom som klikol na tlačidlo search vo windowsáckom okne (mám xp pro sp 3) a neudialo sa vôbec nič . obvikle keď na to kliknem , vyskočí mi okno s možnosťami pre vyhľadávanie , ale tento raz ako by som ani na tlačidlo neklikol ok?
Spoiler: ukázať