Colin McRae Rally DIRT
Re: Colin McRae Rally DIRT
tak toto je desná hra.. Teda ona sama o sebe desná nieje(práve naopak, vyzerá veľmi fajn), ale to ovládanie. Niekto písal, že asi si na to každý nezvykne.. Ale veď to sa ani nedá!!! Nechápem ako to niekto prešiel a hral vôbec. Skúšal som všemožne všetko.. Dal som aj nastavenie na joypade na 4%!!!! citlivosť a nič. Keď len ťuknem do strán - auto je ako šialené. Brutálne je to "precitlivelé". Keby tak naozaj niekto jazdil a tak prudko otáčal volantom tak sa zabije v prvej zákrute.. Ani v hre v nastaveniach nepomáha steering linearity ani mínus 50 ani +50.. Čítal som príspevky.. pár ľudí sa sťažovalo na ovládanie ale nič viac. Niektorí to dokonca aj prešli.. Ako?? Myslel som, že Grid ja ťažký na ovládanie.. Ale toto? Mal som veľké problémy s Richard Burns rally a to je simulátor, ale toto je strokrát ťažšie hrať..! Hľadal som či nevyšiel nejaký špeciálny patch na to ovládanie, ale nič.. Fakt nič také nie je??
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::